Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az interneten ugye a nők kapnak a képükre 1000 lájkot, egy férfi 0-át, nós, erre a nők azt szokták mondani ez azért van mert a férfiak állandóan bacnának? Többi lent?
Nekik is ilyen hányingerkeltő írásképpel írsz, mint ahogy idehánytad a mondanivalód? Mert akkor ne csodálkozz, ha senki nem válaszol
nyilván ha ki írok egy kérdést,és belekötnek a helyesírásba de amelett nem írnak semmi érvet,a kérdésre vonatkozoan azt persze hogy elfikázom,ezzel nincs gond
A kommunikáció pedig elég fontos egy kapcsolatban. Ha pedig nincs közös téma és egész randi alatt némán bámultok egymásra, vagy max néha beszéltek pár szót akkor abból a nőnek az jön le hogy nem illetek össze, nem fogtok tudni miről beszélni, nincs meg a közös téma, stb. Szóval fejleszd a beszélőkéd. Van haverom aki a semmiről is el tud poénkodni és sikeres a nőknél. Pedig még csak nem is jóképű.
jó de haverod olyan ember ami kell a nőknek,ha a szófosó akkor olyan,ha páwasérós nak kell lenni olyan lessz,én nem vagyok gyök-ér....
Most ez hogy van? Saját kiírt kérdésedet fikázod?
Kedves #1, Amnéziás lettél hirtelen?
Bárhogyan is van ez a férfiak rontják el nagyrészt,mivel ők lájkolnak meg írogatnak a nőkre gyakran randomban.Gondold el,ha egy férfi sem írna rá a nőkre pl netes társkeresőkön mi lenne?Előbb utóbb a nők írnának rá a nekik szimpatikus pasikra,mert úgy éreznék senki nem foglalkozik velük.Én társkeresőkön szinte soha sem,vagy nagyon ritkán alig alig írtam rá nőkre,mégis párszor akadt 1-1 csaj,aki rám írt.Még randit is sikerült összehozni és 1-2 komoly kapcsolatot is társkeresőről úgy,hogy nem én kezdeményeztem.
32/F
A lájkokat les*arom.
Annak pedig örülök, hogy a nőket meghódítani kell, és nem csak úgy az ölembe pottyannak. Örülök neki, hogy a feleségem azért van mellettem, mert tetszettem neki, meggyőző voltam, szimpátiát, vonzalmat váltottam ki belőle, és nem azért, mert véletlenül szembejöttem, vagy valami hülye lájk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!