Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az interneten ugye a nők kapnak a képükre 1000 lájkot, egy férfi 0-át, nós, erre a nők azt szokták mondani ez azért van mert a férfiak állandóan bacnának? Többi lent?
Nem tudom neked miért fáj ha a 100 üzenetből csak 10-nek válaszolunk, mert a többi egyáltalán nem jön be. Gondolom a maradék 90-ben vagy.
egy nőnek hogy jöhet be 100 férfiból 10?biztos nem azért mert gnómok azok a férfiak,szimplán a nagy igény,bár erre jön a válasz hogy meg tehetik........
A kérdés b..romság. 1000 likeot csak az tud összegyűjteni, akinek több ezer ismerőse van, aki mindenkit visszajelöl, boldog-boldogtalant. Likek..rvák. De őket ne mossuk már össze a normális értékrenddel bíró nőkkel.
Nekem kb 340 ismerősöm van, és a képeimet általában nők likeolják. Ismerősöket nem gyűjtök, nem kapok nyáladzó kommenteket, mindenki tudja, hogy boldog kapcsolatban vagyok, nem írhat ismeretlen ember a képemhez, nem likeolhatja.
Társkeresőn pedig lehet kulturáltan véleményt nyilvánítani. Nem a nők tehetnek arról, ha egyes férfiak értelmi szintje csak a nyáladdzásig terjed, vagy hogy de megb..sználak..stb. Az, hogy ti csak egy szinten vagytok, amit a f..rkatok irányít, arról mi nem tehetünk.
Ja, és nem kötelező boldog-boldogtalan képéhez írni és like-olni.
A kérdés b..romság. 1000 likeot csak az tud összegyűjteni, akinek több ezer ismerőse van, aki mindenkit visszajelöl, boldog-boldogtalant. Likek..rvák. De őket ne mossuk már össze a normális értékrenddel bíró nőkkel.
Nekem kb 340 ismerősöm van, és a képeimet általában nők likeolják. Ismerősöket nem gyűjtök, nem kapok nyáladzó kommenteket, mindenki tudja, hogy boldog kapcsolatban vagyok, nem írhat ismeretlen ember a képemhez, nem likeolhatja.
Társkeresőn pedig lehet kulturáltan véleményt nyilvánítani. Nem a nők tehetnek arról, ha egyes férfiak értelmi szintje csak a nyáladdzásig terjed, vagy hogy de megb..sználak..stb. Az, hogy ti csak egy szinten vagytok, amit a f..rkatok irányít, arról mi nem tehetünk.
Ja, és nem kötelező boldog-boldogtalan képéhez írni és like-olni.
ne legyél fogyi....én facés társkereső csoportokról beszélek,ott ez megy:lehet liveolni,képet kirakni,írni,200 ezres csoportba benne vagyok,látom hogy írnak férfiak ki,semmi válasz,ha nagyon ronda még beszólásokat is kap,egy nő meg mindeggy hogy néz ki kapja a lájkokat,meg a dicséretet,nem nem azt hogy megdugnálak,hanem kulturált bókokat,mondom,ha a nők véleménye erről az lenne mint neked akkor törölnék magukat onnan,de nem teszik,nem véletlenül...
Talán változtass a külsődön, modorodon, és szexajánlatok helyett normálisan ismerkedj.
kimondta hogy állandóan sexajánlatokat teszek?teis buta vagy?mivel nem 13 éves vagyok így volt amikor ezt akartam volt amikor azt,egyik se jött össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!