Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen találkoztatok már bugokkal?
Figyelt kérdés
sokszor ugyan azokat az embereket dobja fel akiket már x-eltem illetve kiírja h új kedvelők de mégsem látok új embert. találkoztatok már ilyen hibával ?2020. jan. 16. 17:46
1/2 anonim válasza:
Ez nem hiba, hanem egy trükk, amivel elérik, hogy folyton használd az appot. Ha nem lenne kit húzkodni, akkor nem használnád.
Ezt én badoon vettem észre. Ugyanazokat dobálja be folyton, akikre már korábban szavaztam. Ha kitolom a keresési kört, akkor csak azokat dobja be, akik megfelelnek az új feltételeknek. Ha ők elfogytak, akkor újból mindenkit bedob, akire már szavaztam.
2/2 anonim válasza:
Igen, ezek létező jelenségek. Nem tudom, hogy szándékos vagy tényleg bug.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!