Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok gazdag, de zsugori pasival, csajok?

Figyelt kérdés
Olyan aki habár megtehetné , de mégse ” túloz” a figyelmességgel

2019. aug. 4. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Legtöbb gazdag ilyen.
2019. aug. 4. 20:55
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Férjem. Eldugja a család elöl a karton meggyes sört, meg a kávékapszulát.
2019. aug. 4. 21:01
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem nőként, de ismerek egy házaspárt ahol mindkét fél súlyosan zsugori, még a saját közeli rokonaikkal is. Pedig pénzük lenne, de mégis mindenen szüttyögnek, ha vendéget hívnak semmilyen ételt nem adnak, mindig van rá valami szar kifogás :D
2019. aug. 4. 21:05
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Persze, vannak ilyenek. Meg olyan is van, aki szinte szegény, de az utolsó fillérét is rád költené. Mindkettővel volt már dolgom. A mostani párom tehetős is és nemis sajnálja a pénzt :)
2019. aug. 4. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
11%

"Meg olyan is van, aki szinte szegény, de az utolsó fillérét is rád költené."

Na igen, a másik véglet, ez sem szeretik, csak az a nyerő amit a végén írsz, hogy tehetős is, meg költ is.

Ez most nem fikázás vagy "jajj minden nő pénzmániás" károgás, simán csak önsajnálat, mert én szegény vagyok, voltam, leszek.

2019. aug. 4. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Én pont ilyen vagyok:)
2019. aug. 4. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Fiúk a punci nincs ingyen!
2019. aug. 4. 21:37
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Pro tipp: A gazdagsaghoz vezeto ut, hogy nem vered el a zset.
2019. aug. 4. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

Igen, ismertem. Egy evig voltunk egyutt.

Amikor megismerkedtunk, nem tudtam, hogy mennyivel tobbet keres, mint en- de bevallom, nem erdekelt tulsagosan. Tok atlagos ferfi, semmi extra markas cucc, semmi draga ora vagy akarmi, az autoja is egy 10 eves egyteru, szoval

Kb. 2 honap jaras utan derult ki szamomra, hogy mennyivel tobb a fizetese (a munkakorebol adodoan tudtam, h valoszinuleg jobban keres, mint en, de arra nem szamitottam, hogy az en netto 210ezrem majdnem 3szorosat keresi)

Alapbol nem vagyok egy sz*rrago ember, ha kell valami nekem v a szeretteimnek, megveszem

(szoval a lentieket kezeljetek ugy, h olyan valaki irja, akit effektive nem hat meg az, h mas helyett kell fizetnie)

Mielott kiderult a fizuja is meghivtam en is, kb fele-fele aranyban, miutan mar tudtam, rohadtul frusztralt, hogy jajj, nehogy azt higyje, a penze miatt .....es egy ido utan jol ki is hasznalta, kb mindent en fizettem.

De olyan szinten, hogy pl. tobbszor volt, hogy leutaztam hozza vonattal.

( esti jarat, egesz napos futkosas, melo utan, boltba v enni nem tudtam elmenni a menetrend miatt. Tudta, h megyek, keszult ra stb)

Semmi kaja nem volt otthon, csak az egesz napra a kocsiban hagyott parizsi es par db 5-6 napos zsemle.

Kozolte, hogy neki az jo lesz (hello szalmonella..).

es igyekezett masnapra is hagyni belole.

De nyilvan, mivel en is ehes voltam, rendeltem kajat- neki is. Sosem kertem, a kaja arat vagy azt, h szalljon be az utikoltsegbe.

Vagy pl leutaztunk a Balatonra, (egyszeru nyaraloban 1 szoba, ket ejszakara) fizettem a benzint, az etkezesek nagy reszet, az esti bulihoz az osszes piat, sot, az uriembert fagyizni is en hivtam meg mindig..aztan honapokkal kesobb visszahallottam, hogy a szallas ket ejszakajanak a fele arat nem adtam oda.

Ezeken kivul volt meg par dolog, de en voltam a naiv, buta noszemely, h hagytam idaig fajulni.

Szoval, nem aranyasoja, hanem aranybanyaja voltam a gazdag sracnak

- azert egyszer en is el tudnam viselni, ha csak 2 napig is, de, ha nyekkenek valamiert, azonnal megkapjam...de ehhez nyilvan tul jozan es gondolom, tul ronda vagyok :D

2019. aug. 4. 23:12
 10/11 A kérdező kommentje:

Sajnalom utolsó , hogy hagytad magad kihasználni egy jellemtelen alakkal

Remelem elnézed magadnak

Nem titkolta , hogy tesz rád

2019. aug. 5. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!