Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akar szándékosan egyedül maradni?
Swnkivel sem bútorozok össze. Volt feleségem. Soha többé együtt élni valakivel.
2020. jan. 15. 05:43
Olyan van aki szándánosnak kerüli a párkapcsolatokat.
Mert az ezzel való vesződés neki nem hiányszik.
Viszont azt nem hiszem hogy olyan is lenne ki üldögél 1 szobában v házban élet végéig és neki ez így jó.
Bár mondjuk nem ártana tisztázni hogy mit értesz egyedül alatt.
2020. jan. 15. 12:48
2 férj, és több rossz kapcsolat után, én úgy döntöttem, hogy nem kell többet párkapcsolat, és a szerelembe sem hiszek. Ennek ellenére a férfitársaság hiányzik alkalomadtán, de ezt könnyű orvosolni. Ez így tökéletes most, jól érzem magam.
2020. jan. 15. 13:13
2020. jan. 15. 20:02
15/18 A kérdező kommentje:
Mivel minden időmet leköti a munka, tanulás és a hobbijaim, így gondolkodni sincs sok időm azon, hogy kellene e valaki bármilyen kapcsolatra. A libidóm meg egyébként is konvergál a nulla felé. Inkább mondanám magam már aszexuálisnak így 42 évesen. Már vagy 5 éve semmilyen kapcsolatom nincs, de boldog vagyok e nélkül is. :) Egyébként meg imádok a négyfal között ülni vagy inkább zen~t hallgatni. :)
Ha boldog vagy így, akkor nincsen semmi gond ezzel, szép éveket neked.
Jó neked, hogy igényed sincsen a kapcsolatra. Én is több, mint öt éve vagyok egyedül, és az első három és fél év tudatos magányban telt, de az utóbbi időkben érzem, hogy most már nem tesz jót, lelkileg és fizikálisan is kívánom a szeretetet, szerelmet.
N
2020. júl. 3. 23:12
A ferfiak közt leginkább azok akik beletörődtek hogy a adott külsejükkel nem kapnak olyan partnert aki nekik tetszik. Változtatni meg nem tudnak... ezért marad a magány.
Sokan szeretik ezt úgy beállítani a munkatársak/ barátai előtt mintha ez a saját döntése lenne. Ő maga nem akar kapcsolatot senkivel. Holott erre ő ra kényszerült a valóságban , mert nem kell senkinek.
2020. júl. 4. 11:19
17: Könnyű mindent ezzel magyarázni, de saját példámmal tudom az ellenkezőjét bizonyítani. Magas, békony, sportos vagyok férfi, az átlagnál jóképűbbenk tartnak, és általában tapadtak rám a nők. Mégis mindet elhagytam előbb-utóbb, mert azt éreztem, hogy minden időmet felemésztik, állandóan velük kell foglalkozni, és útjába állnak minden kreativitásnak, önfejlesztésnek, a velük való kapcsolat egy végtelen mókuskereke a felesleges problémáknak, féltékenykedésnek, hisztinek. Volt persze sok jó élményem is a párkapcsolatokból, de összességében mégis hátráltattak.
2020. júl. 4. 11:28
Kapcsolódó kérdések: