Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Mi a velemenyetek egy olyan 38 eves vegyesz ferfirol aki 35 evesen egyedul kiment Ausztriaba dolgozni, de a mai napig egyedul gyujti a lakasra valot kint pizzafutárkènt?
Figyelt kérdés
Ugye 34 evesen eszmelt ra h ez a diploma piackeptelen es mindenhol ilyen netto 180-210 ezrekkel akarták otthon kiszurni a szemet. Itt meg a 3 szorosat keresi h osszejojjon a lakasra valo. Nem keso ez már ennyi idosen? Ne kimeljetek...ja csaladja ugysem lesz. Ahhoz mar tul oreg. De a lakas azert fontos.2020. jan. 13. 07:09
21/24 anonim válasza:
Utolsó, de, önerőnek elég. Csak hogy vesz fel mondjuk plusz 10 milla hitelt a 200 ezer nettóra?
22/24 anonim válasza:
Én pontosan ekkora hitelt vettem fel 200 nettóra, mondjuk már volt a nevemben egy fél ház, lehet hogy az is segített, azt nem tudom.
Egyébként ezért kéne megismerkedni valakivel és közösben venni valamit akkor már.
23/24 anonim válasza:
Nem tudod, mi segített, de felvetted. :D hitelbírálatnál részletesen elmondjak.
24/24 anonim válasza:
#22 nem veszik figyelembe. Legalábbis, nem tudom, azóta változott-e a dolog, mi két évvel ezelőtt vettünk fel hitelt, és ott nem számított. Nálunk is volt egy házrész a férjem nevén, fel se merült, mint segítség. Max akkor lett volna az, ha eladjuk és annak az árát még hozzádobjuk az önerőhöz. Annyit számított, hogy ez már nem az első ingatlan volt a nevén, így nem voltunk jogosultak az illetékkedvezményre amit a NAV-nak kellett fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!