Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pussz kérdése:
Mi a velemenyetek a munkahelyen beluli kapcsolatokrol?
Figyelt kérdés
Engem kifejezetten zavarna hogy egy helyen egy kozegben kellene lennunk.Megha az elejen le is tisztazzuk hogy baratok maradunk alakukjon barhogy is.Nem tudom hogy ez jo vagy sem?2015. okt. 5. 10:51
1/6 anonim válasza:
Én hiszek abban, hogy legjobb, ha házinyúlra nem lövünk. Ugyanakkor persze, vannak munkahelyi kapcsolatok, amik jól tudnak működni. Nem mindegy például a munkahelyi közeg. Engem például nagyon frusztrálna, ha tudom, hogy a hátunk mögött rajtunk csámcsognak egyesek. Ezen kívül tudni kell, hogy hol vagyunk: a munkahely munkahely, tehát turbékolni nem ott kell, mert ez másokat zavarhat. Harmadrészt tényleg nem biztos, hogy jó, ha két ember még a munkahelyen is együtt van.
2/6 anonim válasza:
Apai nagyszüleim a közös munkahelyükön jöttek össze, de nem sikerülhet mindenkinek olyan jól, ahogy nekik sikerült. Nagymamám akkor már özvegy volt, és volt egy kislánya, ő még él, apám nem nagy mesélő, de az elmondása alapján hosszú, boldog házasság volt, született 7 közös gyerekük még, egy ikerszülés, egy kislány csecsemőként meghalt a háborús időkben, utána költöztek falura, nyugodtabb környékre és nagymamám háztartásbeli lett, apám utolsó előttiként jött.
3/6 anonim válasza:
Számomra tabu, azt hiszem nem bírnám elviselni. Mondjuk még nem próbáltam.
4/6 anonim válasza:
Nem a legszerencsésebb, sok a rizikó, de csak ezért nem belemenni is butaság.
5/6 anonim válasza:
Ma már nem léteznek nyugdíjig tartó állások, simán össze lehet jönni egy munkatárssal, semmi nem garantálja, hogy 1-2 hónap múlva is munkatársak lesztek...
6/6 anonim válasza:
Ha életem szerelmét találnám meg a munkahelyemen,egyáltalán nem érdekelne a házinyúlra nem lövünk dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!