Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 év körüli férfiak! Tényleg igaz, ti átéltétek és éreztétek azt, hogy kidurran a "female lufi" abban a korban?
Bizony a nők fiatal korban nagyon túl vannak értékelve. Nagy a verseny értük, ez miatt mindent alájuk tesznek a férfiak a verseny hevében. Egy fiatal nőnek gyakorlatilag egy szalmaszálat sem kell keresztbe raknia, mégis mindene megadatik. Egy férfinak meg minden apró örömért, sikerért vért kell izzadnia. Ezt gondolom ti is tapasztaltátok anno.
A kérdés az, hogy az idő előrehaladtával, 30 fölött éreztétek azt, hogy ez az egész kezd megfordulni, ergo egy bizonyos életkornál kidurrant a lufi, és hirtelen már elkezdett zuhanni a nők értéke a férfiaké meg nőni, ahogy ezt az ábra mutatja? Érezhető volt a változás? Milyen volt?
"Egy férfinak meg minden apró örömért, sikerért vért kell izzadnia. Ezt gondolom ti is tapasztaltátok anno."
Nem, én nem tapasztaltam ezt huszonévesen. Dőltek a csajok már akkor is, volt, hogy engem szedtek fel, és nem én őket. Mondjuk nem is voltam szánalmas, semmirekellő, lúzer.
Nemtől függetlenül : aki jó parti, annak sosem lesz gondja az életben.
Aki nem, az meg mindegy hány éves...
Nem éreztem ezt soha és nem is értek egyet a leírással sem. A nők akárhány évesek is, mindig nagy lesz rájuk a kereslet kortól függetlenül, elég csak adniuk magukra, s hozzászólni egy-két témához, máris kapós lesz a férfiak körében; s ezzel párhuzamosan nem minden férfinak kell vért izzadnia, mert sokszor látok olyat is, hogy egy-egy pasas a kisujját sem mozdítja és levakarhatatlanul tapadnak rá a nők.
Nyilván a fentebb linkelt ábra arra vonatkozik, hogy egy férfi követendő életmódot él, huszonévesen tanul, diákmunkából tartja fenn magát, elvégzi az iskolákat, beáll teljes munkaidőben dolgozni, folyamatosan fejleszti magát, gyarapodik a vagyona, s ezek mellett ad önmagára, racionálisan gondolkodik, nem zárkózik el attól, ha új dolgokat kell megismernie, tehát külsőre, belsőre, szociálisan, lexikálisan és érzelmileg is fejlődik. Nyilvánvalóan ezekhez idő kell, hogy valaki elérjen egy elvárható szintet minden paraméterben és szerintem ez durván 30-35 éves kor között manifesztálódik.
A nők értéke 30 fölött sem csökken, hiszen például ahol jelenleg dolgozom, olyan életrevaló, nyitott, fiatalos, belevaló, rátermett, pörgős nők dolgoznak 30, 40, sőt 50 fölött is, hogy be is rosálnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!