Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sajnos tényleg ilyen világot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos tényleg ilyen világot élünk?

Figyelt kérdés

28 évesen megpróbálkoztam nem első neki futásra a tinderrel és Badoo-val.

Sajnos!

Tényleg a 2020 ban azzal kell szembesülnöm ,hogy a férfiak (30+ról beszélek) leginkább aki a szia után már levegő vétel nélkül a következő kérdéseket vágja az arcomba..Szia ,mivel foglalkozol,pontosan merre laksz(egy városban élünk)mi a hobbi és milyen kocsid van!?

Egyből...szét vállok velük mert lehet csak én gondolom rosszul de ez az ismerkedési forma 90%-nál GÁZ ?

Ha nem írok vissza egyből már megy a férfi hisztéria magyarán én kinek képzelem magam és szedjem össze magam?

Tényleg ilyeneket kell írkálni egy idegen csajnak ismerkedésnél ?

És mivel volt már 1-2 pocsék randim ,én inkább hagytam őket és nem tudtak meg ...ennek annak kell "titulálni" a másikat és még mielőtt el felejtem ,nem tudom hogy csak én tapasztaltam -e ezt de el várják ,hogy a nők fussanak utánuk ?

Előre is köszönöm a Normális nem idióta,bunkó kommenteket !

2020. jan. 12. 15:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
43%

jólvan!

Akkor mond meg , hogy te mivel kezdenéd!

Írd le szépen, hogy te mit kérdeznél mit mondanál.

Írd le mit szeretne egy nő hallani!

Hajrá!

(mert amúgy nektek semmi sem jó)

egyébként pedig te is kezdheted, nem fog leesni a gyűrű az ujjadról

2020. jan. 12. 17:47
 22/22 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező.Az ilyenek nálam egyből kukák.
2020. jan. 14. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!