Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sajnos tényleg ilyen világot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos tényleg ilyen világot élünk?

Figyelt kérdés

28 évesen megpróbálkoztam nem első neki futásra a tinderrel és Badoo-val.

Sajnos!

Tényleg a 2020 ban azzal kell szembesülnöm ,hogy a férfiak (30+ról beszélek) leginkább aki a szia után már levegő vétel nélkül a következő kérdéseket vágja az arcomba..Szia ,mivel foglalkozol,pontosan merre laksz(egy városban élünk)mi a hobbi és milyen kocsid van!?

Egyből...szét vállok velük mert lehet csak én gondolom rosszul de ez az ismerkedési forma 90%-nál GÁZ ?

Ha nem írok vissza egyből már megy a férfi hisztéria magyarán én kinek képzelem magam és szedjem össze magam?

Tényleg ilyeneket kell írkálni egy idegen csajnak ismerkedésnél ?

És mivel volt már 1-2 pocsék randim ,én inkább hagytam őket és nem tudtak meg ...ennek annak kell "titulálni" a másikat és még mielőtt el felejtem ,nem tudom hogy csak én tapasztaltam -e ezt de el várják ,hogy a nők fussanak utánuk ?

Előre is köszönöm a Normális nem idióta,bunkó kommenteket !

2020. jan. 12. 15:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Az oké hogy 30feletti pasik közt van sok egysikú de 28 évesen neked is lehetne már több eszed
2020. jan. 12. 15:19
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért a szexualitás témában? Szerinted mit kérdezzen elsőre, ha semmilyen információt nem tud leszűrni a képedről? Egyből mondja azt, hogy találkozzatok? Ja hogy azt kérdezze elsőre, hogy szeretsz utazgatni? Milyen kérdést szeretnél elsőre? Ezek társkeresők. Valahogy el kell kezdenie a beszélgetést. Komolyan nem értelek és te értetlenkedsz.
2020. jan. 12. 15:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én meg amúgy azt bírom, hogy a nők 90 százaléka nulla a beszélgetésekben. Kérdezek egy szavas válaszok, ja és a "és te?" visszakérdezések... Komolyan ezt kell megélnem 2020-ban?
2020. jan. 12. 15:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a piacon!

A milyen kocsid van kérdésnél nem biztos, hogy rosszra gondolt a kérdező. Lehet, hogy csak témát igyekezett találni és kocsikról könnyen beszélget egy pasi. :)

Ha nem akarod, hogy a pénzed érdekelje, mondd hogy egy 2003as swifted van.

A milyen hobbid van? Egy teljesen átlag kérdés. Még is mire számítasz? Ha nincs még semmilyen fogódzkodó, akkor nehéz specifikus témákról beszélgetni. Adj egy kis időt annak aki tetszik, addig nézd el az ilyen bugyuta dolgokat.

2020. jan. 12. 15:28
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Most jobb lenne, ha azzal indítana, hogy; "Análban benne vagy?"
2020. jan. 12. 15:33
 16/22 anonim ***** válasza:
89%

Milyen kocsid van?

Tenyleg? Ilyet kerdeznek ferfiak noktol? Ez nekem uj. Forditva szokott lenni altalaban.

2020. jan. 12. 15:34
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális a biod és a képeid, akkor okkal kérheted ki ezeket magadnak. Amíg nem adsz valami normális alapot vagy kiindulási pontot nekik, addig csak ezt fogják kérdezni. Ha viszont van egy korrekt leírásod, amivel kapcsolatban tudnál te is kérdezni magadtól, akkor értelemszerűen ez egy tök jó szűrő és aki így ír rád, törölni kell a fszba. Én is így csináltam és jaj, mégis lett normális párom, akivel az első naptól megállás nélkül beszélgettünk és imádtam a társaságát.

A legtöbb ember azért van ott, mert selejt. Főleg 30 fölött aki normális, annak már ott a felesége vagy a gyereke csücsül a karján, nem ott irogat. Ezek az emberek azok, akik között több a defektes, mint a szimplán szerencsétlen. Ráadásul többségük hülye is az online dolgokhoz.

2020. jan. 12. 15:38
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy a kérdező megkapta a választ fogadni merek, hogy így se fogja felfogni. Persze gondolom mi leszünk a hülyék akik nem tudjuk felfogni.
2020. jan. 12. 15:54
 19/22 mikeXxX ***** válasza:
Ezek teljesen általános kérdések nekem is felteszik ennek ellenére nem gondolom hogy aranyásó a másik bár az autót nem kérdeztem csak 1x bár ott azért mert épp valami hibája volt és elmagyaráztam mit kell csinálnia vele. Miért kell mindenen drámázni 🤷‍♂️? Lehet hogy egy patológus vagy disznófarmon dolgozó ember nem érdekelne de lehet én meg őt nem mit kell ezen kiakadni nem is értem.
2020. jan. 12. 15:54
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ilyen világban élünk, hogy bárki, bárkitől, bármit kérdezhet, amaz meg válaszolhat rá amit akar.
2020. jan. 12. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!