Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sajnos tényleg ilyen világot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos tényleg ilyen világot élünk?

Figyelt kérdés

28 évesen megpróbálkoztam nem első neki futásra a tinderrel és Badoo-val.

Sajnos!

Tényleg a 2020 ban azzal kell szembesülnöm ,hogy a férfiak (30+ról beszélek) leginkább aki a szia után már levegő vétel nélkül a következő kérdéseket vágja az arcomba..Szia ,mivel foglalkozol,pontosan merre laksz(egy városban élünk)mi a hobbi és milyen kocsid van!?

Egyből...szét vállok velük mert lehet csak én gondolom rosszul de ez az ismerkedési forma 90%-nál GÁZ ?

Ha nem írok vissza egyből már megy a férfi hisztéria magyarán én kinek képzelem magam és szedjem össze magam?

Tényleg ilyeneket kell írkálni egy idegen csajnak ismerkedésnél ?

És mivel volt már 1-2 pocsék randim ,én inkább hagytam őket és nem tudtak meg ...ennek annak kell "titulálni" a másikat és még mielőtt el felejtem ,nem tudom hogy csak én tapasztaltam -e ezt de el várják ,hogy a nők fussanak utánuk ?

Előre is köszönöm a Normális nem idióta,bunkó kommenteket !

2020. jan. 12. 15:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%

Miért mivel kellene kezdeni?

Mi a gond azzal ha megkerdezi mivel foglalkozol?

Többség nem téved veled van a baj

2020. jan. 12. 15:09
 2/22 anonim ***** válasza:
Én kérek elnézést más pasik nvében is! F.
2020. jan. 12. 15:09
 3/22 anonim ***** válasza:
*nevében ...
2020. jan. 12. 15:10
 4/22 anonim válasza:
100%
Megis mit szeretnél hallani első kérdéseknek ?
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
Tinderre badora azért meg az ember hogy kellemes társaságra találjon. Az ilyen hisztériákat mint te nem csoda ha kerülik.
 6/22 A kérdező kommentje:

Velem van baj ,ha az első 3 kérdésben már az szerepel milyen kocsid van ?

Akkor tényleg velem van baj.

De ha ezt a nő kérdezné meg a férfitól az elsó kérdésben minden utolsónak már el lenne hordva igaz ?!

2020. jan. 12. 15:11
 7/22 anonim válasza:
100%
Milyen kérdésnek örülnél?
2020. jan. 12. 15:13
 8/22 anonim ***** válasza:
Tényleg , milyen kocsid van ?
2020. jan. 12. 15:14
 9/22 A kérdező kommentje:

Még el sem kezdtem hisztizni ...nem tudod te mibe nyúltál bele ;)

Mellesleg köztetek lassan több az aranyásó b..i mint a nők között !

2020. jan. 12. 15:14
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nőben is férfiben is van ilyen. Nem tetszik szétvállsz. Most mivel jobb itt sajnáltatod magad? Bántott a világ haragszol mindenkire? Nem tetszik ne pasizz szerezz egy macskát és kötögess
2020. jan. 12. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!