Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos tényleg ilyen világot élünk?
28 évesen megpróbálkoztam nem első neki futásra a tinderrel és Badoo-val.
Sajnos!
Tényleg a 2020 ban azzal kell szembesülnöm ,hogy a férfiak (30+ról beszélek) leginkább aki a szia után már levegő vétel nélkül a következő kérdéseket vágja az arcomba..Szia ,mivel foglalkozol,pontosan merre laksz(egy városban élünk)mi a hobbi és milyen kocsid van!?
Egyből...szét vállok velük mert lehet csak én gondolom rosszul de ez az ismerkedési forma 90%-nál GÁZ ?
Ha nem írok vissza egyből már megy a férfi hisztéria magyarán én kinek képzelem magam és szedjem össze magam?
Tényleg ilyeneket kell írkálni egy idegen csajnak ismerkedésnél ?
És mivel volt már 1-2 pocsék randim ,én inkább hagytam őket és nem tudtak meg ...ennek annak kell "titulálni" a másikat és még mielőtt el felejtem ,nem tudom hogy csak én tapasztaltam -e ezt de el várják ,hogy a nők fussanak utánuk ?
Előre is köszönöm a Normális nem idióta,bunkó kommenteket !
Miért mivel kellene kezdeni?
Mi a gond azzal ha megkerdezi mivel foglalkozol?
Többség nem téved veled van a baj
Velem van baj ,ha az első 3 kérdésben már az szerepel milyen kocsid van ?
Akkor tényleg velem van baj.
De ha ezt a nő kérdezné meg a férfitól az elsó kérdésben minden utolsónak már el lenne hordva igaz ?!
Még el sem kezdtem hisztizni ...nem tudod te mibe nyúltál bele ;)
Mellesleg köztetek lassan több az aranyásó b..i mint a nők között !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!