Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mennyire szempont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire szempont párválasztásnál, hogy hosszú haja legyen a lánynak?

Figyelt kérdés
Milyen az ami már nem tetszik és még a személyiségével sem tudna megfogni?
2020. jan. 12. 11:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

"megjegyzem, 10ből 1 nőnek áll jól valójában a rövid haj."

Nem hinném, hogy 10 nőből én lennék az egyetlen, akinek a rövid áll jól.Volt hátközépig érő hajam is, de vagy 10 évet öregített rajtam.Ráadásként mindig kevés hajam volt(örököltem), így a hosszú haj max.rojtoknak nézett ki a fejemen.Nem mindenkinek van dús haja.Emlékszem rá, amikor rövdire vágattam, a főnököm is megjegyezte, hogy levágattam a rojtokat? :D

2020. jan. 13. 07:48
 22/22 anonim ***** válasza:
33%
Nyilván az a legjobb,ha hosszú neki. Nem annyira fontos persze, nemrég pont láttam egy csajt, aztán kicsit dumáltam is vele, akinek válláig ér csak a haja,de mégis gyönyörű. Egyébként valóban 10ből 1 nőnek áll igazán jól a rövid haj, sok olyat látok, akinek egyáltalán nem áll jól, és észre sem veszi.
2020. aug. 12. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!