Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Nektek mennyire kizáró ok, ha egy férfinak hosszú haja van?

Figyelt kérdés
(Sokak szerint igénytelen. Nem tudom miért, de ezt mondják.)
2020. jan. 4. 22:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire hosszú?
2020. jan. 4. 22:22
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Nálam a rövid haj a kizáró ok.
2020. jan. 4. 22:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kizáró.
2020. jan. 4. 22:28
 4/16 anonim ***** válasza:
51%
Nálam a váll a határ. Úgy értem, hogy a váll alá érő számomra már nem vonzó, viszont a normálisan (arcformához illően) levágott, maximum vállig érő, SZÉP, DÚS, ÁPOLT és EGÉSZSÉGES haj egy lehetséges "mágnes".
2020. jan. 4. 22:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon nem tetszik. 5-6 centi hosszú a maximum, ami tetszik. Aki rendesen ápolja, annak nagyon csajos, aki meg nem, annak nagyon csöves. Talán 2 vagy 3 olyan férfit láttam eddig életemben, akin tetszett a hosszú haj.
2020. jan. 4. 22:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem fogsz normális választ kapni. Akinek bejön a hosszú haj, annak nem kizáró ok, akinek nem jön be, annak meg kizáró ok. :D Én szinte kopaszra vágom a hajam. Van olyan nő aki ettől már nedvesedik, van akit meg taszít.
2020. jan. 4. 22:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nyakig ér és tényleg van hajad és tiszta is, az nagyon mutatós. Egy volt kollégámnak hosszú, de kb. öt szál haja van, és az hátközépig leér, és legtöbbször zsíros is neki, szóval ez a típus nem menő.
2020. jan. 4. 22:35
 8/16 anonim ***** válasza:
26%
Nekem nagyon bejön a hosszú haj.A barátomnak is nagyon hosszú haja volt.Nála nincs helyesebb fiú a világon.És az enyém.Csak az enyém.
2020. jan. 4. 22:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben nem, ha nem nagyon ritkás, nem felül kopasz fejhez társul, nem bundesligás, ellenben ápolt és illik az illető stílusához és fejformájához.
2020. jan. 4. 22:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön a hosszú haj, de csak ha ápolt és dús. A ritkuló, elhanyagolt hosszú haj visszataszító.
2020. jan. 4. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!