Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, nálatok kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nálatok kizáró ok (vagy legalábbis nagy minusz), ha egy férfinak hosszú, vékony lábai vannak? 22F

Figyelt kérdés

190 cm magas vagyok és hát eléggé vékonyka lábaim vannak. Nagyjából egy éve edzek rá rendszeresen, elég sokat vastagodott a kiindulási állapothoz képest, de még mindig vékonyak. Néha frusztrál, főleg, hogy elég sok izmos, formás lábú csajt látok, főleg mióta divatba jött a cicanadrág és skinny farmer. Nekem nagyon tetszenek az ilyen lányok, viszont esélytelennek gondolom magamat náluk, gondolom kinevetnének, hogy mit akar egy olyan fiú, akinek szinte vékonyabb a lába, mint a csajok többségének.

Szóval mi a véleményetek?

2017. ápr. 4. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Nalam a 190 cm kizaro ok, mindegy, hogy nez ki az illeto. A vekony labak nem, bejonnek a vekony ferfiak, de maximum 175-180 centiig nez ki esztetikusan egy vekony srac szerintem. Efelett a ropi alkat nem szep mar.
2017. ápr. 4. 14:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Ropi nem vagyok, kb 80kg a súlyom, csak simán vékony.
2017. ápr. 4. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Én szégyenben érezném magam ha a páromnak vastagabb,formásabb lábai lennének mint nekem. Nem kizáró ok nekem.
2017. ápr. 4. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy szimpatikus vagy, ez nem zavarna. Volt már vékonyabb lábú barátom, pedig én sem vagyok kövér.
2017. ápr. 4. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam nem lenne kizáró ok.
2017. ápr. 4. 14:56
 6/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem az ideális, de végülis nem ezen múlik.
2017. ápr. 4. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!