Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátrány ha egy férfinak hosszú, szőle haja és kék szeme van?
Figyelt kérdés
,2019. nov. 18. 15:17
1/45 anonim válasza:
Én speciel imádom a skandináv (világos hajszín, világos szemszín) típust. Persze ez mindenkinek máshogy áll, ezekkel a paraméterekkel van szép és kevésbé szép ember is, szóval önmagában nehéz bármit elképzelnem. Viszont alapvetően több ilyen ember tetszik ezekkel a paraméterekkel.
Privit nem kérek, egy mellett sikerült elköteleződnöm. :)
3/45 anonim válasza:
Szőlő hajú férfiak biztosan bejönnek minden nőnek.
4/45 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy ez hátrány?
5/45 anonim válasza:
ha úgy nézel ki mint Thor akkor minden okés.
De ha egy nyeszlett őzike vagy akkor gond van.
6/45 anonim válasza:
Ennyiből nem tudunk meg sokat, pl milyen hosszú is az a haj stb. De amúgy nekem bejön.
7/45 anonim válasza:
Nem hátrány egyáltalán, de sok függ az összképtől.
9/45 anonim válasza:
Nem tudok páromnak elképzelni hosszú hajú férfit, bár szívesen elnézegetem az ilyeneket egy rock koncerten a színpadon, de otthonra nem kell. Ettől még vannak, akiknek bejön, mint ahogy itt a válaszok is mutatják. Ízlések és pofonok eltérők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!