Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mennyire szempont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire szempont párválasztásnál, hogy hosszú haja legyen a lánynak?

Figyelt kérdés
Milyen az ami már nem tetszik és még a személyiségével sem tudna megfogni?
2020. jan. 12. 11:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nekem olyan rövid mint a 2.képen...

Növesztem, de lehet addig nem kellek egy férfinak sem, ameddig nem nő meg.

2020. jan. 12. 11:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Kép kellene kérdező .....ennek eldöntésére. Van akinek jól áll a rövid haj de nem mindenkinek.
2020. jan. 12. 11:57
 13/22 anonim ***** válasza:

11: én pl annál a 2-ik frizuránál kicsit hosszabb hajjal ismertem meg a párom. Ráadásul az alja neonlila volt. :D Állítása szerint ő sem rajongott soha a rövidebbért, talán én voltam a második olyan ember, akit személyesen ismer és jól áll neki. Azóta megnőtt, már derékig ér, mi meg azóta is együtt. De volt olyan srác, aki a vállig érő hajamra fintorgott randin...

Lehet, hogy nem tetszel valakinek a hajad miatt, de ugyanannyi az esélye, mint annak, hogy a szemöldököd, a magasságod, a mellméreted vagy a hangod miatt nem tetszel majd neki. Szard le, ők meg cuppogjanak a nőjükön, akiktől egy nyisszantással el lehet venni a kedvüket.

2020. jan. 12. 11:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló a hajam, mint a második képen lévő nőnek,sőt rövidebb is volt. Nem volt problémám belőle huszonév alatt. Volt olyan barátom is, aki rajongott a hosszú hajért, mégis együtt volt velem. Nem a hajam miatt lett vége vele.
2020. jan. 12. 12:00
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
Fontos nagyon, de ha valakinek jól áll ténylegesen a rövid haj, azzal nincsen gond. megjegyzem, 10ből 1 nőnek áll jól valójában a rövid haj.
2020. jan. 12. 12:24
 16/22 anonim ***** válasza:
19%
Egy nőnek legyen hosszú haja.Minnél hosszabb,annál jobb.Ettől is nő egy nő.
2020. jan. 12. 13:02
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

Ezen nincs értelme rugózni. Van akinek a hosszú, van akinek a rövidebb jön be és van akit nem igazán érdekel.

Nekem a hosszú, dús, hullámos jön be. Ezért mindig csak ilyen nőknél próbálkoztam.

2020. jan. 12. 13:32
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nő, ameddig meg nem növesztem?
2020. jan. 12. 13:37
 19/22 anonim ***** válasza:
Minimum vállig érő legyen.
2020. jan. 12. 17:54
 20/22 Rockarc ***** válasza:
25%

Talan 2 olyat ismertem eletemben, akinek jol allt a rovidebb, de ok hosszu hajjal is jol neztek volna ki. A legalabb vallig ero haj noies. Raadasul nekem fiatalon hatkozepig ero hosszu hajam volt, ugyhogy ebbol a szempontbol is elfogult vagyok. Ferfi szemmel a rovid haj elonyt nem ad, sokan pedig keresztul is neznek rajtad. Kivetelek mindig vannak, de eltart egy darabig, amig megtalalod azt az embert, akinek vonzo leszel.

43F

2020. jan. 12. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!