Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire szempont párválasztásnál, hogy hosszú haja legyen a lánynak?
Nekem olyan rövid mint a 2.képen...
Növesztem, de lehet addig nem kellek egy férfinak sem, ameddig nem nő meg.
11: én pl annál a 2-ik frizuránál kicsit hosszabb hajjal ismertem meg a párom. Ráadásul az alja neonlila volt. :D Állítása szerint ő sem rajongott soha a rövidebbért, talán én voltam a második olyan ember, akit személyesen ismer és jól áll neki. Azóta megnőtt, már derékig ér, mi meg azóta is együtt. De volt olyan srác, aki a vállig érő hajamra fintorgott randin...
Lehet, hogy nem tetszel valakinek a hajad miatt, de ugyanannyi az esélye, mint annak, hogy a szemöldököd, a magasságod, a mellméreted vagy a hangod miatt nem tetszel majd neki. Szard le, ők meg cuppogjanak a nőjükön, akiktől egy nyisszantással el lehet venni a kedvüket.
Ezen nincs értelme rugózni. Van akinek a hosszú, van akinek a rövidebb jön be és van akit nem igazán érdekel.
Nekem a hosszú, dús, hullámos jön be. Ezért mindig csak ilyen nőknél próbálkoztam.
Talan 2 olyat ismertem eletemben, akinek jol allt a rovidebb, de ok hosszu hajjal is jol neztek volna ki. A legalabb vallig ero haj noies. Raadasul nekem fiatalon hatkozepig ero hosszu hajam volt, ugyhogy ebbol a szempontbol is elfogult vagyok. Ferfi szemmel a rovid haj elonyt nem ad, sokan pedig keresztul is neznek rajtad. Kivetelek mindig vannak, de eltart egy darabig, amig megtalalod azt az embert, akinek vonzo leszel.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!