Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak szép lányok akik elfogadnának egy zárkózottabb fiút?

Figyelt kérdés

Tehát akinek nincsenek barátai, nem szereti a nagy társaságot. Nem beszél folyamatosan, nyugisabb típus. De azért kettesben egy lánnyal mennék minden felé.

Ha ilyen vagyok attól még lehet viszonylag szép barátnőm, vagy örüljek ha találok egyáltalán valakit?

Az a gond hogy nekem idő kell mire megnyílok, meg nem szeretek sok ember társaságában lenni.

2020. jan. 11. 18:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ hova van elzárva. Ha a szegedi csillag-börtönbe, akkor nem biztos. :D
2020. jan. 11. 18:24
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
A válaszokra én is kíváncsi vagyok. :)
2020. jan. 11. 18:27
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem vannak, ismerek is parat, de hogy a jo egbe talalkoznal ilyen lanyokkal ha otthon ulsz es varod a sultgalambot?
2020. jan. 11. 18:32
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
A koncepció ott bukik meg, hogy a szép lányokra a kevésbé zárkózottak rástartolnak, ezért olyan helyzetben vagy, mintha a 100m-es sprinten 40m hátrányból indulnál... Érted, ha világbajnok vagy, akkor lehet esélyed, különben szivacs.
2020. jan. 11. 18:37
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

Ha jól nézel ki, akkor mindegy, mert akkor a zárkózottság olyan titokzatos és férfias...

Ha xarul nézel ki, akkor meg azért mindegy, mert tutyimutyi lúzer vagy...

2020. jan. 11. 18:41
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Én simán, ha ettől függetlenül magabiztos lennél az életben.
2020. jan. 11. 18:46
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Én is ilyen típus vagyok, és ilyen típusú srác tetszik éppen. Mondjuk nem vagyok egy 10/10-es valaki, de azért adok magamra, meg szerintem nem nézek ki olyan rosszul. :D
2020. jan. 11. 19:00
 8/14 anonim ***** válasza:
59%

Én nem, mert én zárkózott vagyok és ha két ilyen találkozik, akkor a semmiről fogunk beszélgetni? Mert hogy egyikünk sem nyitott.

Én azt szeretem ha a férfi irányít és ő harcol azért hogy megnyíljak neki és hogy bízzak benne, nem pedig én.

Nekem félénknek tűnik az ilyen fiú és számomra nem férfias, szóval én nem érezném magam biztonságban mellette.

2020. jan. 11. 19:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Ilyen párom van lassan 7 éve, és elég szép nőnek tartanak.
2020. jan. 11. 19:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Hogy néz ki?

2. "De azért kettesben egy lánnyal mennék minden felé." - Nekem ez az, ami nem tetszik, én nem szeretek se nagy, se kicsi társaságot, de ha muszáj menni a másikkal, az lelomboz.

2020. jan. 11. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!