Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak szép lányok akik elfogadnának egy zárkózottabb fiút?
Tehát akinek nincsenek barátai, nem szereti a nagy társaságot. Nem beszél folyamatosan, nyugisabb típus. De azért kettesben egy lánnyal mennék minden felé.
Ha ilyen vagyok attól még lehet viszonylag szép barátnőm, vagy örüljek ha találok egyáltalán valakit?
Az a gond hogy nekem idő kell mire megnyílok, meg nem szeretek sok ember társaságában lenni.
Ha jól nézel ki, akkor mindegy, mert akkor a zárkózottság olyan titokzatos és férfias...
Ha xarul nézel ki, akkor meg azért mindegy, mert tutyimutyi lúzer vagy...
Én nem, mert én zárkózott vagyok és ha két ilyen találkozik, akkor a semmiről fogunk beszélgetni? Mert hogy egyikünk sem nyitott.
Én azt szeretem ha a férfi irányít és ő harcol azért hogy megnyíljak neki és hogy bízzak benne, nem pedig én.
Nekem félénknek tűnik az ilyen fiú és számomra nem férfias, szóval én nem érezném magam biztonságban mellette.
1. Hogy néz ki?
2. "De azért kettesben egy lánnyal mennék minden felé." - Nekem ez az, ami nem tetszik, én nem szeretek se nagy, se kicsi társaságot, de ha muszáj menni a másikkal, az lelomboz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!