Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismersz olyat, aki amúgy sokaknak tetszett már, de annyira baj van az önértékelésével, hogy soha nem lépett?
Ismerek olyat! Én magam...
Nem vagyok elégedett magammal, pedig nem nézek ki rosszul.
/F/
5-ös,ezt a legtöbb nő sose fogja megtapasztalni. Ismertem egy teljesen átlagos kinézetű és életű csajt, sorra utasította el a pasikat. A pasiknak meg igazából mindegy, jó az.
Aztán jött egyetlen pasi, történetesen a barátom, ahol kivételelesen ő utasította el a csajt és nem fordítva. A csaj teljesen letört, hetekig puffogott, olyan ideges lett hogy haveromat üzenetben elhordta minden xarnak, de szerintem még a mai napig nem heverte ki. Go figure.
Az 5-ös megírta a lényeget.
Az az igazság, ha majd elolvassák a nők amit írt az 5-ös, ugyanúgy mantrázzák tovább, hogy: " dehát azért mégis már férfi vagy, embereld meg magad..." csak az a bökkenő, hogy ezek a nők jóképű férfiakkal ismerkednek, akiknek van önbizalmuk, hiszen van mire. És mivel ők csak ezzel találkoznak, így persze, hogy ez a normális, követendő. De az a ronda srác, aki itt megkapta az egymillió forintos jótanácsot, hogy : "legyen már önbizalmad, te lúzer..." annak ilyen körülmények között nem is lesz. Ez van sajnos. Ettől függetlenül persze senkinek sem ajánlatos a kardjába dőlni, mert sose lesz jobb egy ilyen állapotban. :(
Igen, 7#-es, ez a nők soha sem fogják megérteni, hogy amikor a jópasikkal példálóznak, azok nem azért olyan vonzóak, mert nagy az önbizalmuk, hanem pont fordítva, a szerencsés külsejük miatt a nők rajonganak értük, így az lenne a csoda, ha nem robbannának szét az önbizalomtól.
A férfiak többsége nehogy nem részesül ebben a pozitív megerősítésben, hanem a társkeresés számukra egyet jelent: folyamatos, állandó elutasítás, még a leggázabb nőktől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!