Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan fiúról aki 21 évesen egyszer sem próbált meg közeledni a lányok felé mert félt, hogy úgyis csak visszautasítás lenne belőle?

Figyelt kérdés

Sajnos én ilyen vagyok kicsi koromtól kezdve. Mielőtt valaki jönne vele, nem nem vagyok meleg. A félelmeim miatt nem tudom a gátlásaimat levetkőzni és félek attól, hogy egy lány feltenné magának a kérdést, hogy "nekem csak egy ilyen nyomorék jutott?" és ezt nem akarom. Szerintem nekem a személyiségem fejlődése évekkel ezelőtt megakadt egy gyermeki szinten. Világéletemben féltem és óvakodtam a szemezéstől, flörtöléstől. Kiskoromtól kezdve olyan benyomásom volt, hogy én és a lányok nem illünk össze és már akkor sejtettem, hogy semmi nem lehet köztünk. Tapasztalatom nincsen. Az okát nem tudom de mindig is kerültek engem a lányok. Mára a szexualitásom eltorzult teljesen és a libidóm a nullára csökkent.

Mit gondoltok rólam, meg tudjátok érteni, hogy ilyen helyzetben vagyok?

2020. jan. 8. 21:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%
Ne fárasszátok magatokat fölöslegesen a segíteni akarással, úgysem fogad meg soha egyetlen választ sem. Emberek közé nem jár, kizárólag a szüleivel érintkezik, veletek meg csak annyi a célja, hogy beszéltessen benneteket.
2020. jan. 8. 23:08
 12/25 A kérdező kommentje:
Inkább Te ne fárassz minket.
2020. jan. 8. 23:28
 13/25 anonim ***** válasza:
31%

1. válaszoló vagyok.

Kérdező! Igaza van, csak fárasztassz!

"Net most nem alkalmas, hogy ismerkedjek" "személyesen nem tudok nyitni a lányok felé."

Oké... Én nagyon sok lánnyal voltam már, felhívjak egyet kettőt, hogy látogasson meg? Oda megy hozád kb. még kösszöni sem mersz neki és ha netalán tán leöltöztök folyon takargatni fogod magad..ilyen egy igazi félénk srác, te vagy ezekneka srácoknak a z élő példája :D

Azt kérdezted mi a véleményem, 1. válaszomban leírtam, ezzel kezdtem, és továbbra is azt gondolom rólad. Megértjük, hogy ilyen helyzetben vagy, de neked ez jó? -Mert ha igen, akkor miért kérdeztél minket? De ha neked ez így jó akkor csináld...H a viszont kapcsolatot szeretnél, és szeretnél változtatni za életeden az csak rajtad áll..Persze ehhez az kéne, hogy ne így állj a dolgokhoz! Bármit írunk segítő szándékkal mindíg van kifogásod! Kifogások helyett a lehetőségeket kéne keresni...mert így téynleg csak fárasztassz minket. (is)

2020. jan. 8. 23:33
 14/25 anonim ***** válasza:
54%

Elsősrban társaságot, haverokat, barátokat keress magadnak. Biztosa nvan valami hobbid, amit szívesen csinálsz. Lehet ez bármi. Nem tudok olyan hobbit mondani, amihez kapcsolódóan ne lennének különböző rendezvények, összejövetelek. Na egy ilyen tökéletes lenne arra, hogy új ismerősöket találj.

Járj el közéjük, nem kell, hogy a társaság közepe legyél, elég ha aktívan részt veszel az eseményeken, ha ott vagy és egy idő után te is lehetsz szervező, vagy olyan ember aki összetart egy bizonyos társaságot.

Én a táncot nem javasolnám. Egyrészt elég intim dolog, főleg egy introvertált embernek, ráadásul annak aki ilyen szinten félnék főleg. Elsőre kezdj valami egyszerűbbel. A lényeg, hogy folyamatosan bővítsd és alakítsd az ismerősi körödet, próbálj meg közben olyanokkal is megismerkedni akiknek sok nő bartájuk/ismerősük van.

Aztán elég ha nyitott szemmel jársz és ha valaki felfigyel rád, akkor lesz esélyed nyitni felé. Nem feltétlen kell egyből párkapcsolati szinten gondolkodni elég, ha lesz egy nő haverod, barátod.

Aztán előbb vagy utóbb úgyis kialakul valamilyen mélyebb kapcsolat. Nem biztos, hogy egyből azzal akire te gondolnál, de így mindenképpen nagyobb az esélye.

Szóval összegezve azt mondanám mozdulj ki. És azért az érdeklődési körödnek megfelelően, mert az egy közös kapcsolódási pontot jelent más emberekkel, olyanokkal akik valamilyen szinten (legalábbis egy dologban biztosan) hasonlítanak hozzád.

2020. jan. 9. 06:23
 15/25 A kérdező kommentje:
Olyan hobbim van ami nem igényli azt, hogy kimozduljak. A számítógépes játékokon keresztül is tudom tartani a kapcsolatot azokkal akikkel éppen játszom. Ott beszélgetünk de ahogyan észrevettem ők is pont ugyanolyanok mint én.
2020. jan. 9. 08:53
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
És semmi más nem érdekel a kockuláson kívül?
2020. jan. 9. 16:07
 17/25 anonim ***** válasza:
55%

Én ennyi idősen mindég kezdeményeztem , de csak kosarat kaptam azoktól a nőktől akik nekem tetszettek, persze akik nem jönnek be azoknak jó lettem volna most 41 évesen talán férfias lettem nem tudom de azok a típusú nők akik anno elküldtek most felfigyelnek rám, csak sajnos fordult a kocka most én teszek válogatás nélkül minden nőre.

Kiismertem őket, a szex nem tetszik mert csalódtam az egészbe így elzárkózok minden ismerkedés és szex elől és lám sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok hogy nincsenek állandó gondjaim ami egy nő miatt van.

Tehát jól vagy így inkább előzdd meg a csalódásokat.

F

2020. jan. 9. 16:33
 18/25 A kérdező kommentje:
A sport is érdekel. De azt is csak egyedül csinálom.
2020. jan. 9. 16:41
 19/25 anonim ***** válasza:
20%
Vicven kívül pszihomókus segítségét javaslom. Mi van ha nemet mond egy csaj? Mész a következőhöz. Legyél már olyan mint ehy férfi. 23L
2020. jan. 9. 17:02
 20/25 A kérdező kommentje:
Ezt a félelmemet soha nem tudtam tovább lépni. Mindig úgy gondoltam, hogy engem úgyis mindenki visszautasítana és ezért nem tettem soha semmit sem.
2020. jan. 9. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!