Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós férfi találhat vékony női partnert?
Figyelt kérdés
Vagy jobb ha lefogy mert másképp sose lesz sikere a normál alkatú nőknél?
Miért ilyen felszínesek a nők?
2020. jan. 7. 22:06
11/15 anonim válasza:
Ha sok pénze van, akkor igen.
Rosszlanyok.hu :)
12/15 anonim válasza:
#6 Ez teljesen jó magasság/tömeg. Nekem bejön. Kérdésre válaszolva, igen, találhat.
13/15 anonim válasza:
Egy troll hergeli az emberkéket. Ma este nem ez az egyetlen kitalált kérdése. Ti me etetitek a majmot pedig tudjátok hogy tilos.
14/15 anonim válasza:
Veled valami komoly baj van. Én 185 centihez vagyok 90 kiló, egy deka zsír nincs rajtam, csak izom.
Te sem mackós vagy, csak simán tohonya, el kéne akkor menni futni vagy edzeni valamit és akkor esztétikusabb lenne, ha nem a rengő háj lenne rajtad, hanem izom.
15/15 anonim válasza:
Lehet. Nekem nagyon vékony alkatom van és mindig is a nagydarab, “‘mackós” férfiak tetszettek. (Nem, nem te, nem válaszolok privikre!) Viszont szerintem a 180/90 még nem a mackós kategória, szimplán csak puhány lehetsz, ami meg nem igazán jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!