Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mackós férfi találhat vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mackós férfi találhat vékony női partnert?

Figyelt kérdés

Vagy jobb ha lefogy mert másképp sose lesz sikere a normál alkatú nőknél?

Miért ilyen felszínesek a nők?

2020. jan. 7. 22:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

"Miért ilyen felszínesek a nők?"

Te vékony nőt akarsz, de a nők felszínesek. Fuck logic.

2020. jan. 7. 22:08
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Nekem több nőm is azt mondta, imádja, hogy mackósabb vagyok a magasságom mellé, mert a súlyom miatt egészen mélyre tudok hatolni a hüvelyben, méhszájig és őket ez durván beinditotta. 190/110
2020. jan. 7. 22:14
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

De basszus ez milyen már hogy a nő az vékony legyen, nem átlagos vagy valami hanem vékony.

Ő tegyen a testéért valamit, erőfeszítéseket, te meg zabálsz vagy mi? Ráadásul az egészséged szempontjából is kéne fogyni nemcsak a nőért.

Előző kérdésnél meg együttéreztem a mackós pasival, de most ez hogy neked vékony nő kell hát öcsém...

Nem a súlyod miatt nem állnék le veled, hanem mert egoista vagy és nem tudod hogy nem csak elvárásokhoz van jogod hanem adni is kéne.

Kontroll teljes hiánya, és nemcsak az evésben.

2020. jan. 7. 22:20
 4/15 A kérdező kommentje:
180/90 vagyok. Annyira nem vészes amúgy! De mindig megkapom a nőktől hogy ha majd 60 kiló leszek akkor randizhatunk.
2020. jan. 7. 22:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. jan. 7. 22:26
 6/15 anonim ***** válasza:
97%
Mit írod hogy kuss? Tiszteletlen bunkó. Gondolom a bunkóságoddal arányos a testméreted ;)
2020. jan. 7. 22:29
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Így van. A farkam sem kicsi. 😃
2020. jan. 7. 22:30
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom használni azt nem tudod, 2perc után kifulladsz
2020. jan. 7. 22:41
 9/15 anonim ***** válasza:
24%
Igen találhat én is a mackós pasikat imádom és vékony csaj vagyok.
2020. jan. 7. 22:43
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem is vagy mackós, esetleg edzetlen, ha 60kg lennél, akkor egészségtelenül sovány lennél. Sok nő a te alkatodra bukik.
2020. jan. 7. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!