Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keveset kereső férfiak (kb 300 netó alatt), ti milyen másodállást vállaltatok, hogy a nők fel tudjanak rátok nézni és magatoknak is bizonyíthassatok?
én is úgy tudom, hogy nem minden nő ilyen
bár olyan nőt könnyebb találni, aki ilyen D:
Basszus, a medián fizetés 166 ezer az országban, azaz te jól keresőnek számítasz. Keress olyan nőt, aki nem egy call centerre érzi magát menőnek.
A csaj ingerszegény volt. Akit a pénz éltet és a minél több pénz a célja, az beteg. De nyugi 80% az embereknek ilyen és betegek.
Te is közöttük vagy, a pénzeddel azonosítod magad. Nekem akkor is volt barátnőm, amikor hónapról hónapra éltünk. Most jobb. 300 felett vagyok 1 év tapasztalattal. Most is van barátnőm. De tény, hogy a lányok többségét élből elutasítom, mert nem fogok részt venni a "mutassuk meg a szomszédnak, hogy nekünk több van" versenyben, meghagyom a h***éknek.
Medián az ez esetben az az érték, aminél pontosan ugyanannyi ember keres kevesebbet, mint többet.
Az átlag meg ugye az, ha összeadjuk mindenki fizetését, és elosztjuk az emberek számával.
A két érték közötti nagy különbség csak annyit jelent, hogy felfelé nagyon elszállhatnak a fizuk, létezik a milliós bér, ugyanakkor ritka is. Tehát a mediánt nem fogja meghatni, ha valaki 300 helyett már 400-at keres (mert ugyanúgy felül volt amúgy is, ez után is felül van), míg az átlagot ez meg fogja tolni. Ha viszont 160 helyett 200-at, akkor egy emberrel feljebb ugrik a medián, hiszen valaki lentről felülre került, elcsúszik a középérték.
Szerintem a medián abszolúte nem releváns egy gazdaság értékelésére. Ha van 50% plusz egy közmunkás / minimálbéres / stb. és 50% minusz egy szakértő, orvos, vállalkozó, stb. az egy teljesen normális társadalom, a medián mégis a minimálbér.
Ha egy szalag mellett állnak 5-en, és van még egy igazgató, termelésvezető, sales, és logisztikai vezető, akkor a medián a szalagmunkások bére. Relevánsabb az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!