Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Keveset kereső férfiak (kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keveset kereső férfiak (kb 300 netó alatt), ti milyen másodállást vállaltatok, hogy a nők fel tudjanak rátok nézni és magatoknak is bizonyíthassatok?

Figyelt kérdés
Én diplomás vagyok, de csak 230 at kapok 34 évesen. Tavaly dobott ki a barátnőm, az okokat nem mondta, de szinte biztos, hogy az az oka, hogy csak ennyit kerestem. Ő call centeres egy nagy multinál 380 nettóért, 1 évig tűrt nekem, mondta, hogy keressek más melót, pl multinál. Kb 92-93 helyre adtam be, és sehonnan sem jött visszajelzés. Ez szerintem őt is zavarta, hogy ennyin maradok és erre bizony nem lehet családot alapítani, ha az ő fizetése kiesik (29 volt és 2-3 év alatt gyereket akart). Azóta a családom is rág, hogy találj már valamit stb. Az a gond, hogy piacképtelen vagyok, egy nagyon nehéz szakot végeztem, aminek értelme semmi. Biológus vagyok, etológus. Sehol sem kaptam vele piacképes állást, így maradt az állatkert, vagyis ott maradtam. Gondolkoztam rajta, hogy 5 óra után elmegyek 6 órába valami gyárba, de akkor 15 év múlva lehet ,,kipurcanok" a sok melótól.
2020. jan. 6. 21:37
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező neked meg a válasz: Külföld. Más lehetőség nincsen. Ott betanított munkásként ennek kétszeresét megkeresed minimum, és a szállás sem olyan drága, mint sokan mondják. Pláne ha van biológus diplomán és nyelvtudásod, az egy aranybánya lehet 2-3000 eurós fizetésekkel.
2020. jan. 6. 22:06
 12/43 anonim ***** válasza:
81%
Az csak egy rbanc volt,egy a sok közül.
2020. jan. 6. 22:09
 13/43 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem pl kereshetsz valami nagyon gazdag nőt. Őt nem fogja érdekelni, ha tetszel neki.
2020. jan. 6. 22:09
 14/43 anonim ***** válasza:
96%

Párom ennyit sem keres... Na és? Nekem sokkal inkább az számít, ahogy gondolkodik a másik és hogy milyen ember.

Sőt, egy etológus számomra szimpatikus is (ha csak a munkáját nézzük, bár ez is egy felszínes hozzáállás). Én is majdnem biológus lettem. :)) Szóval csak ez nekem nem lenne akadály, sőt inkább előny és biztos vagyok benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül a nők között.

2020. jan. 6. 22:10
 15/43 anonim ***** válasza:
33%
Nekem is ennyi kb a nettóm, de csak félállás. Mellette egyéni vállalkozóként tanácsadó munkákat végzek, és azzal még kb. triplázom a havi bevételem (néha több, néha kevesebb).
2020. jan. 6. 22:12
 16/43 anonim ***** válasza:
55%

Munkanélküli vagyok, és eltartatom magam a barátnőmmel 😃

Nyilván ez most átmenet, de utána is kb. nettó 200-at fogok keresni.

2020. jan. 6. 22:21
 17/43 anonim ***** válasza:
91%

Én 250-et keresek úgy hogy csak érettségim van. Szívesen vállalnék valami 4 órás bejelentett állást ha úgy van. De a jelenlegi helyemen minden évben van emelés. Ez egy jó pénz, hat ha majd meglesz a 300.

Szerintem nem ezen múlik két ember szerelme. A te barátnőd elég fillérb..szó lehetett ha már ezért szakított veled. Jobban jártál hogy nincs már ő neked, ennél értékesebb lánnyal fogsz összejönni akinek ez nem fog számítani.

27/F

2020. jan. 6. 22:23
 18/43 anonim ***** válasza:
6%
Amúgy tényleg ennyire gáz ez a biszos diploma? Sem gyógyszeripari cégnél, sem agrár témában (kutatás, állat-növénynemesítés, stb...) nincs rá kereslet?
2020. jan. 6. 22:24
 19/43 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit ribi volt így utólag nézve, de ahogy hallom ismerősi körből, ez a magyar nettó átlag valóság a legtöbb nőről kimondva. Nem én mondom, nekem csak 3 párom volt, és ez volt az első, aki nagyjából emiatt ,,mondott fel".
2020. jan. 6. 22:26
 20/43 A kérdező kommentje:

,,Sem gyógyszeripari cégnél,,

Egyszerűen fél éve nézem és nincs pozíció meghirdetve.

2020. jan. 6. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!