Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha arcra puszival búcsúztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha arcra puszival búcsúztam el egy lánytól egy ilyen házibuli szerűségről, akkor már egészen biztos hogy barátzónába kerültem nála?

Figyelt kérdés

Most volt egy húgomnak egy ilyen lány bulija itthon, ahol van egy kiszemelt lány aki tetszik és akit kiszemeltem, és egész jól és hosszan el is beszélgettem vele. Viszont ma reggel ahogy mentek ugye haza, a szokásos 2 arcra puszival búcsúztam el tőle, mert így jött ki a lépés és a protokoll.

Innentől kezdve már biztosan csak barátként fog tekinteni rám?

Akivel ti összejöttetek valaha, ott volt valaha olyan, hogy az ismerkedés elején még arcra puszival köszöntetek, majd utána lett egészen másfajta, intimebb kapcsolat is?

2020. jan. 5. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:
83%

Nem is értem a kérdést. Nyilvánvalóan aki még csak a kiszemelted, annak nem dugod le első elköszönéskor a nyelved a torkán. Annak idején a férjemmel közös társaságban ismerkedtünk meg, mi is két puszival köszöntünk el. Én mondjuk akkor még nem is gondoltam többre, aztán 3 héttel később összejöttünk.

Szóval hajrá, ha jól elbeszélgettetek, még bármi lehet. Ha ma búcsúzáskor az összes barátnője előtt lesmárolod a semmiből, na azzal cseszted volna csak igazán el.

2020. jan. 5. 17:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mégis hogy kellett volna egy olyan lánytól, aki nem a barátnőd?
2020. jan. 5. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!