Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire egészséges ha egy magyar, fehér férfinek roma származású lesz a párja?
Nem egyértelmű kérdés. Mire gondolsz egészség alatt?
Utódnemzés szempontjából valószínűleg egészségesebb, mint egy cigány-cigány vagy fehér-fehér kapcsolat, hiszen eltérőbb a genetikai állomány, ami csökkenti az utódnál genetikai rendellenességek előfordulását. Persze a cigányok sem cigányok már. Valószínűleg nincs olyan roma ember, akinek ne lenne az elmúlt néhány száz évből legalább egy európai felmenője.
Kultúra szempontjából féltheted.
Magyarul beszélnek, magyarországon élnek. Mindenkinek lehetnek szar szülei, szar családja, és ezáltal rossz tanult viselkedésmintái. Nem hinném, hogy a haverod ebben jobban áll, mint a lány. A srác is igénytelen, ha kövér, meg a lány is, ha nem vigyáz a szájára. Szerintem összeillenek.
Teljes mertekben egyetertek veled #14es
En is le lettem pontozva amiert nem tudok azonosulni ezzel a rasszista eletfelfogassal..
Szerintem ez is a buta emberekre vall,hogy nem tudnak elkovetkeztetni az ember borszinetol,egyik osztalytarsam is roma volt,de nala okosabb,tisztessegesebb,jopofabb embert a mai napig nem ismertem meg,komolyan lepjetek mar tul ezen,hogy lehettek ennyire fejlettlenek??
Pedig ez a jövő, keveredni fognak ők is.
Egyre többen járatják középiskolába és egyetemre a gyerekeiket, élnek a társadalmi normák szerint, szülnek maximum két gyereket.
14 és 16. Off de én is jártam főiskolára ahová több okos értelmes és szép roma lány is. Sőt egyik a lakótársam volt.(én egyedül pasi+exem+3lány). Mint lakótárs inkább jobb volt mint a többi lány,de rosszabb nem.
Lediplomázott elsőként 5 ünk közül. Hazament vagy msc után ment haza....? És a család rokonság vissza taszította a gödörbe. Nem a nővel van sokszor a baj hanem a rokonsággal.
Randiztam egy lánnyal diplomás Mcp aktivista. Exétől volt egy gyereke,meg 2 féle nemi baja. Otthon 2 szobás bérházban úgy aludtak 4en egy ágyban egy szobában női szoba. Másikban 1 ágyban 3 férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!