Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Facebookon van értelme barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon van értelme barátnőt keresni?

Figyelt kérdés
Már régóta prólák találni egy normális barátnőt Facebookon de nem jön össze.. Tudom hogy nem arra lett kitalálva az oldal de mégis sokan ismerkedtek meg ott amiből aztán komolyabb kapcsolat lett. Már bejelöltem vagy 90 csajt (persze mind fullos csaj) és ezekből vissza jelölt vagy 4 de hát vissza ők se írtak pedig értelmesen rájuk írtam. ( akik nem jelöltek vissza azok közül is vagy 40 re). Szóval az lenne a kérdésem, hogy csak nekem nincs szerencsém hozzá vagy tényleg nincs is értelme interneten próbálkozni? Nektek mik a tapasztalataitok? (Persze élőbe is oda mennék csak hát nem nagyon járok olyan helyekre ahol annyira lehetne ismerkedni... Bulizni meg nem nagyon szeretek.. 21F
2020. jan. 4. 15:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Jah és még annyi a 6. nak attól függetlenül, hogy így sorozatba jelolgettem be embereket még igenis megszerettem volna ismerni az egyént mint személyt nem csak úgy felszedni aztán jó lessz az csak legyen már egy csajom..
2020. jan. 4. 16:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos egyet kell értse #6-os válaszolóval. Szoktam én is kapni jelöléseket és kedves üzeneteket idegenektől, de én sem válaszolok, nem bunkóságból vagy nem azert mert csúnya az illető. Én azt szeretem ha valaki élőben fog meg (természete, viselkedése, külsője). Számomra a facebookos-ismerkedős üzenetek szemelytelenne váltak, nem is szeretek interneten ismerkedni. 25/l
2020. jan. 4. 16:49
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Pedig ha 90-ből egy lány se írt vissza, akkor jó eséllyel nálad van a hiba. Valszeg nem a te kategóriádban keresgélsz. Írj rá 90 átlagos lányra és nézd meg abból hány reagál az üzenetedre.
2020. jan. 4. 16:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A facebook a baráti , ismerősi kapcsolatoknak van fenntartva. Ha valakire ráírsz, az 90%-ban arra fog gondolni, hogy fel akarod csípni és a 95% emiatt eleve nem fog visszaírni, a maradék 5% meg csak azért ír vissza, hogy ne tűnjön bunkónak. A facebook már nagyon régóta nem társkereső oldal.
2020. jan. 4. 16:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat akkor nem tudom mitévő legyek mert nem igazán járok olyan helyekre ahol ismerkedni lehetne (nem szeretek bulbia járni, az utcán ismeretleneket leszolitgatnk megint nincs sok ertelme:(. Egyébként nem hinném egyébként nem gondolnám, hogy velem van a probléma mert elég jól nézek ki (szerintem).
2020. jan. 4. 17:25
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
Bárhol lehet ismerkedni! Könyvtár, vonat, edzőterem, parkokban,strandon. Járj nyitott szemmel :-)!
2020. jan. 4. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

"egyébként nem gondolnám, hogy velem van a probléma"

A helyesen írni nem tudásodnak is lehet némi szerepe a dologban.

2020. jan. 4. 17:34
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Magával kapcsolatban mindenki elfogult. A barátnőm is gondolta magáról hogy jó csaj és nem értette miért nem kell egy 10-es csávónak. Pedig ő maga jó ha egy 10/7.
2020. jan. 4. 17:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Még 2013 és 2014 között jobban lehetett a lányokhoz hozzáférni a Facebookon, akkor még abban az időben, sokan használták a Facebookot társkeresési célra és sok fiú jól is tudott kijönni a lányokkal. Akkor még anno 7-8 évvel ezelőtt nem volt az a tájékoztatás senkitől sem, hogy a Facebook nem ismerkedésre való.

Sok ismerősömnek is anno 2013-2014-es évek óta magas az ismerőslistájuk száma kb. 3000-4000 valahány ismerőssel rendelkezve, amiből manapság már sokan szelektálják ki a hosszú évek óta bejelölt, de még a mai napig sem ismert Facebook ismerősöket, akik csak végig díszportéként voltak az ismerősök között elvegyülve.

2021. dec. 21. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!