Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fogják már megérteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogják már megérteni sokan hogy a "Szia mizu micsi hogy vagy" elég unalmas kezdés egy beszélgetéshez? Szerintem nagyon gáz és ezt nem csak én gondolom így.

Figyelt kérdés
Igazából ahány közeli ismerőst megkérdeztem mindenki szerint csak csökkenti az érdeklődést. És nem, nem csak pasik használják ezt előszeretettel hanem hallottam rémtörténeteket a másik oldalról is hogy a csaj tudománya megállt ott hogy "aha oksa rendben igen nem". Most komolyan.... Ennyire nem hajlandóak energiát fektetni egy beszélgetésbe akkor mit várnak? Semmi intelligencia semmi kreativitás.... Vagy simán csak lusták, nem értem. Itt most igazából mindkét nemről beszélek, adtam már ki magam poénból pasinak és az is siralmas volt.
2020. jan. 3. 21:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem értettem, hogy ki a tököm az a micsi. :)
2020. jan. 3. 21:08
 2/17 A kérdező kommentje:
Amúgy, ebből egész jó thriller lehetne :D Aki ezeket a szövegeket nyomja az mind klón vagy esetleg űrlények és meg kell szabadulni tőlük 🤣 Szinte látom magam előtt ahogy a sötét folyosón menekül egy szereplő közben üldözi a lény és mély hangon azt morogja hogy: "sziamicsikajcsipervivok"
2020. jan. 3. 21:18
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom min csodálkozol, amióta ez a virtuális világ nagyobb teret kapott mint kellett volna az msn után azóta kezdem ezt észre venni! Egyszerűen tönkre teszi az emberi kapcsolatokat én se vagyok egy nagy dumás de amíg neten kb nem tudok rendesen beszélgetni mert én is ezekbe botlok bele, személyesen meg sokkal másabb jobb a helyzet ott nem annyira tapasztalom ezt!
2020. jan. 3. 21:22
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok emberrel nem is lehet többet. Egy "szia"-nál mi többet tudsz kezdésnek írni olyannak, akiről van 1db fénykép, meg bemutatkozásnak egy "Kalandorok kíméljenek! Ne akarj megváltoztatni!" szintú leírás még 3 hasonló mondat társaságában? És ez a normálisabb profilokra igaz, legtöbbnél 0 szöveg van.
2020. jan. 3. 21:29
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy őszintén kíváncsivá tettél, te milyen kevésbé átlagos hogy vagyon kívül inditasz egy ismerkedést?
2020. jan. 3. 21:44
 6/17 A kérdező kommentje:
Például hobbi, zenei ízlés, kedvenc filmek, olyan jellegű kérdések mint például kedvenc süti, tea vagy kávé közt választani kell.... Bármi ami egyedi és megragadja a figyelmet
2020. jan. 3. 22:02
 7/17 anonim ***** válasza:
62%
Ez a mi a kedvenc filmed és hobbid kB egyenrangú azzal, hogy te hogy érzed ma magad? Sztem neten elég nehéz ismerkedni és inkább örülj neki ha ezzel indít egy pasi és nem vmi olyasmivel, hogy szereted e az anált. Én pl jártam már így. Kevésbé tetszett.
2020. jan. 3. 22:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az így írogató embereknek lövésük sincs az emberi kapcsolatteremtésről, akár kevesen vannak, akár sokan.
2020. jan. 3. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a mi a kedvenc filmed és hobbid kB egyenrangú azzal, hogy te hogy érzed ma magad"

Ez szerintem a legkevésbé sem igaz.

2020. jan. 3. 22:40
 10/17 anonim ***** válasza:
32%
Én se tudtam máshogy kezdeni ismerkedésnél.Aztán hagytam az egészet a francba. Semmire se mentem vele. Nálam ennyi a tudomány.Elég nehéz becsajozni.
2020. jan. 3. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!