Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék olyan férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan férfit, aki szeretne családot, gyereket?

Figyelt kérdés
2020. jan. 1. 20:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Sajnos ezt a bárholt en nagyon nem érzékelem. Mintha a ferfiak többsege meg a gondolattol is bepanikolna.. Akkor csak nekem nem volt szerencsem sose?

Leginkabb 35+ korosztalyt keresnem. Most jol meg is lepődtem hogy páran huszonévesek is irtatok, hogy csaladra vagyodtok :)

2020. jan. 2. 00:15
 12/19 Noren1989 ***** válasza:

A gyerekvállaláshoz azért férfi szemmel is kell egy eléggé stabil kapcsolat, amiben teljes a bizalom, megértés.

Szerintem ennek a hiánya a leggyakoribb ok, ami a férfiakat mondhatni menekülésre készteti.

2020. jan. 2. 00:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl van egy nagyszaju belevalo szupersportos testu rokonom aki mindig sajnaltatja magat h babat akar. De ugye az olyan pasik meg eßkerulik mert felnek tőle.Nem biznak meg benne. Nem a stabil kapcsolatot latjak benne,hanem a kapós csajt. Akit barmikor elvihetnek mellőle.
2020. jan. 2. 02:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Én szeretnék, de hát majd csak valamikor 5-10 év múlva.
2020. jan. 2. 07:29
 15/19 anonim ***** válasza:

S csak ennyi a kritérium?

:-)

2020. jan. 2. 09:17
 16/19 mikeXxX ***** válasza:
Az hogy eddig kiket fogtál ki csak téged minősít főleg.
2020. jan. 2. 22:25
 17/19 A kérdező kommentje:

Erre mar en is gondoltam.

Azonban barmilyen furcsan is hangzik, a legutobbi bar rühellte a gyerekeket, ettol függetlenül azt kell hogy mondjam, hogy jo ember volt. Szinte tenyleg csak ez az egy dolog hibadzott nala. Csak hat ez ugye pont egy olyan dolog, amiben nincs, nem lehet kompromisszum.

2020. jan. 2. 23:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem a Tinder matcheim fele ilyen volt.
2020. jan. 7. 01:45
 19/19 mikeXxX ***** válasza:
17# Egyébként nem ledegradálás miatt mondtam ezt csak ez nálam is egy lehetséges ok mivel én férfiként vagyok ezzel így.
2020. jan. 7. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!