Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék valakit? Van egyáltalán esélyem?
24 éves vagyok, de még nem volt barátom. Mostanában nagyon sokat gondolkodok ezen, és egyszerűen szeretnék én is eljárni néha. Eddig időm sem volt mert a diplomámra készültem most meg sokat dolgozok egy edzőteremben de mivel az is női így ott sem találkozok össze senkivel.
Amúgy is kezdő vagyok ezen a téren.
Ami a munkát illeti nagyon jól jött mert az egyetem alatt meghíztam (165 cm, 96 kg), most viszont van lehetőségem kicsit váltani. Csak sajnos az ismerkedés, párkeresés nekem nem igazán megy.
Köszönöm ha elolvastad!
24/L
A lányka 96kg. Nem lesz sok privát.
Le kell fogyni, ennyi a titok.
"Olyat keress aki elfogad olyannak amilyen vagy. Ne változz másokért."
Rossz taktika, kedves utolsó. Senki sem úgy születik, hogy megfelelne a másik nem elvárásainak. Persze ez csak akkor ütközik ki, amikor elillan a jótékony rózsaszín köd, és képtelenek vagyunk megtartani, akit megszereztünk. Mert megtartani sokkal nehezebb. Olyan tükröt tat elénk a párunk, ami jószerivel köszönő viszonyban sincs azzal, amit eddig a fene nagy kamaszos "tisztánlátásunkkal" hittünk magunkról. Csak a kudarcaink árán tudunk igazán jó emberré, szerethető partnerré válni.
"...aki nem várja meg, hogy megismerjétek egymást rendesen, az nem kapcsolatot akar."
Ezzel megint csak nem tudok egyetérteni. Ugyanis senki sem úgy indul egy ismerkedésnek, hogy kapcsolatot akar. Frászt. Ismerkedni akar, dugni akar. Csak menet közben, ahogy megismerjük a másikat, akkor alakul ki a vágy, hogy egy életet éljünk le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!