Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is lehetetlen olyan nőt találni, akinek igényes a lábfeje?
Igen, egy nyári cipő, zoknival vagy anélkül is, jobban óvja a lábat, mint egy mezítlábas szandál vagy papucs. Nem szárad ki a bőr, kevésbé sérül és keményedik meg a talp és a lábujjak bőre, szóval ilyen szempontból előnyösebb ez a zárt viselet.
A rokonaim például mindig férfi pedikűröshöz jártak. Hozzá talán kevésbé kényelmetlen egy férfi vendégnek eljárni vagy házhoz hívni, ez is lehet ok, nem tudom.
Ha meg végképp nem, akkor meg tele vannak a boltok speciális krémekkel, reszelőkkel, csiszolókkal, szettekkel. Hajrá lábápolás!:)
csókolgatni, nyalogatni a talpat, szopogatni a lábujjakat,
Jesszus, hová csöppentem. Van fétis rendesen. Nem szívesen nyalogatnám senki lábujjait, nincs az az ápolási módszer ami a lábon lévő baktériumok mindegyikét eltüntetné. Elég ha csak egy olyan kerül a szádba és lehet évekig durva hatása lesz benned. Én ezt nagyon meggondolnám akármennyire is ápoltnak tűnik az a láb.
A nyállal, testnedvekkel sokkal több mindent kockáztatsz mint egy ápolt, frissen mosott lábbal.
Igen, az igazi szeretet, mikor a kakiját is megeszed, a lepedéket kinyalod a foga közül, a zsírt kiszopogatod a füléből, a taknyát kiszívod zsepi helyett, hmmmmm....
😒
"nekem nem használtak a gyógyszertári gombaölő készítmények"
Csak szájon át szedhető vényköteles gyógyszer használt, a kencék, ecsetelők nem.
Attól még igaza van. Elég undorító volt annak a karakternek a felvetése aki szerint "mindent" imádni kell a másikban. Szerintem ez vagy ilyen eltúlzott "Petőfi álromantika" vagy csak simán indok, rosszabb esetben megideologizálás a saját fétiseire, különös tekintettel a láb és a random végtermékek irányába. Fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!