Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet fiatalon teljesít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet fiatalon teljesíteni ilyen elvárásokat?

Figyelt kérdés

Elsőéves egyetemista vagyok, és jelenleg nincsen barátnőm. Szeretek ismerkedni, általában sikerül is közelebb kerülnöm egy-egy lányhoz, de a felénél mindig elhal a dolog, mert unalmas vagyok nekik. Mit tudok ez ellen tenni? A legtöbbjüknek olyan elvárásaik vannak, hogy: utazgatás, kalandok, vásárlás, legyen munkám, éljek az álmaimnak, azért kocsi se hátrány, legyen sok ismerősöm, találjam ki mire gondol, napi 90% figyelem, legyek rosszfiú de azért jó is, és értsek mindenhez is. Ezekhez még hozzájönnek a külsőségek, legyek helyes magas, stb.

Ezek egy átlag korombeli lány elvárásai. (Nem általánosítok, de akkor hol vagytok a kivételt erősítő lányok?)

Ezeket ki tudja teljesíteni? Akárhogy is nézem, a jelenlegi kis tyúkszaros életemmel ami így néz k hogy: felkelek, tanulok, eszek , edzek, tanulok, lefekszek, lehetetlenség. Kb. Időben ennyi fér bele egy napomba, a pénzről meg nem is beszélve, mert csóró vagyok. De akkor hol a kiút?

2019. dec. 31. 15:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok. Aztán az se segít hogy manapság a médiából mindenhonnan az folyik hogy tökéletesnek kell lenned, a tökéletesre kell törekednek, a párodnak és kapcsolatodnak is annak kell lennie.

Meg az hogy mivel egy bármilyen nő feltölt egy új képet Facebookra több százan likeolják, ha regisztrál társkeresőre több ezren húzzák jobbra, ezzel növelve az egójukat és azt az érzést hogy "bármikor találhatok jobbat a mostaninál". És valóban könnyebb eldobni egy kapcsolatot és keresni másikat mint a jelenlegiben lévő problémákat megoldani. De ez a férfiak hibája is. Ennyi kiéhezett kanos ember között nem nehéz nem megbecsülni azt ami van, hiszen "úgyis jön majd egy másik, és mivel ennyien likeolnak face-en is, biztos találok jobbat is".

2019. dec. 31. 17:40
 12/18 anonim ***** válasza:
31%
Ha nem tudod teljesíteni az alapot akkor akinek akarsz csinos lányt?
2019. dec. 31. 17:47
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

"tök átlagos kinézetű lányok, pont ugyanolyan átlagos és unalmas élettel mint az enyém is léptek már le, látszólag ugyanazzal az okkal mint amiket te is felsoroltál."

Ez azért van, mert a tök átlagos és unalmas életet élő lányok a pasitól várják el, hogy hozza el az életükbe az izgalmat, a külföldi utat, a thaiföldi strandolást vagy siklóernyőzést - vagy éppen csak a pasi legyen, aki egy esős délutánon is előáll az izgalmas programmal, mert saját kútfőből ők már nem boldogulnak.

2019. dec. 31. 17:53
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
13: Én is így érzem. Egyszer mondtam is egy ilyennek a sokadik randinkon hogy amúgy ő is körbe nézhetne hogy miket lehetne csinálni, vagy ha van valami program ami érdekli akkor szóljon. Mert én sokat dolgozok és nincs időm mindig a Facebook eventeket nézegetni. Azt mondta jó. Persze mi lett belőle? Semmi. Utána is nekem kellett szervezni mindent. Ha pedig felajánlottam két különböző lehetőséget "nekem mindegy, mindkettő jó". Hát jó.
2019. dec. 31. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egyik sem kellett. Koliban elég már is, ha van piád vagy kábszid.
2020. jan. 1. 01:28
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
#13 pontosan! De úgy hozza el az izgalmat, ahogy neki tetszik. Pl én az exet vittem kirándulni, mindig a siránkozás volt, hogy elfáradt, menjünk haza. Vittem volna motorozni, de azt nem akar... ami "izgalmat" akart, az a színház, bulihelyek. De nem mondta, hogy menjünk ide, és ide, hanem szakításkor megkaptam a szemrehányást, hogy nekem kellett volna ezt is kitalálni, amit amúgy soha nem csinálok egyedül.
2020. jan. 1. 11:06
 17/18 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem elsősorban gondolkodj el azon, kiknek a körében keresgélsz. A legtöbb egyetemista ismerősömnek egyáltalán nem ilyenek az elvárásai... de ha ilyen szupercsittifitti szupercsini nőkre hajtasz csak, valamit valamiért, egy szuperedzett külső, bőrhibamentes pofika, dús hosszú haj nem két fillérbe kerül...
2020. jan. 3. 01:53
 18/18 anonim ***** válasza:
75%
17 megint ez a mellébeszélés... szerinted a kevésbé vonzó nők agya más felépítésű talán? Ők is ugyanúgy a tökéletes pénzes sármos pasit várják.
2020. jan. 3. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!