Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem volt még valakinek barátnője, akkor az egy értéktelen árucikknek számít?
Igen. Azt jelenti, hogy senki nem lát benned férfiként értéket, ezért a húspiaci értéked NULLA. Minél idősebb vagy, annál inkább érvényes ez.
Az ilyen 3 éves gyerek meg hasonló baromságokat hagyjátok már, itt nyilván a húspiacon megjelenő életkorú emberekről van szó. Nem igaz, hogy mindent direkt félre kell magyarázni, hogy kötekedhessetek.
Kretének...
8 vagyok. Egyrészt a 3 éves öcskös dolgot nem én írtam. Másrészt egyszerűen bunkóságnak és primitívségnek tartom úgy beszélni az emberekről, mint árucikkek és valakit genetikai lottó vesztesének nevezni. Eleve az ember sokkal komplexebb annál, hogy csak a külsőt nézzük, csak itt sok ember képtelen felfogni, hogy nem csak és kizárólag azon múlik az ismerkedés.
Könnyebb ráfogni az előnytelen külsőre, mint magadba nézni és azt mondani "hé, ezt nem jól csinálom". Ismerősök közt nem egy finoman szólva nem jóképű férfinek voltak nagyon szép barátnői. És nem, nem gazdag...Persze az esély nyilván kevesebb, de nem lehetetlen. Az itt kommentelő szerencsétleneknek meg ELVILEG bármilyen nő jó, szóval a taktikán kellene változtatni.
Tipp: Ha egy nőnek nyafogsz, hogy egyedül vagy nem fog megsajnálni és belédszeretni, hanem friendzoneol vagy elküld az anyádba.
A párválasztás is ugyanolyan piac, mint a többi. Oké, nem így direktben kimondva, de itt is ugyanúgy érvényesülnek a közgazdaságtan törvényszerűségei, mint bármilyen más piacon. Mindenki képvisel egy egyéni kínálatot, és van egy kereslete. Ha találkozik a kereslet és a kínálat, létrejön az üzlet (kapcsolat), ha nem, akkor nem.
Senki nem fog csak úgy a semmiért járni veled. Kell képviselni valamit, ami a másik számára érték. Egy dagadt, csúnya, alkoholista, primitív, tróger, nincstelen, kibírhatatlan munkanélkülivel nem fognak szóba állni a nők, mert nem képvisel értéket. Legfeljebb egy hajléktalan csöves fogatlan öregasszonyt tud felszedni.
A gond az jelenleg, hogy a nők keresleti oldala - az igények - alaposan megnőtt és döntő jelentőségben a külsőségek irányába tolódott. Lehet veled villogni a barátnőknek? Tenni fel a képeket Facebookra? Meg lehet veled jelenni? Kiváltasz a barátnőiből egyfajta "de jó lenne nekem is egy ilyen pasi" érzést? Akkor nyert ügyed van.
Oké, nyilván vannak nők, akiknél nem annyira a kémia, hanem a személyiség és a tartós párkapcsolatra való alkalmasság a nagyobb érték. De minden ilyen nőre jut száz béta férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!