Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez? Változtatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Változtatni szeretnék rajta.

Figyelt kérdés
A munkahelyemen van egy gyönyörű lány, szinte minden nap találkozom vele, naponta többször is. Van, hogy ő köszön rám van, hogy én. De amikor találkozunk, olyankor mindig látok a száján egy kis mosolyt. Viszont, sajnos olyan szerencsétlen vagyok, hogy nem merek vele többet beszélni. Mit tehetnék ellene? Sajnos még rá sem merek írni. Hogyan kezdjek hozzá?
2019. dec. 30. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne parázd túl a dolgot szerintem

Nyugodtan szólítsd le ,ha van rá lehetőség akkor mondjuk először munkával kapcsolatban kérdezz tőle valamit ,utána már hamarabb jön a többi is

2019. dec. 30. 21:32
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
Az a mosoly azért van, mert arra gondol, hogy milyen jó volt a tegnapi akció a barátjával vagy, hogy "na, megint itt van ez a kis mitugrász azt hiszi lenne esély hihi, ez mókás"
2019. dec. 30. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Második! Te miért itt, mások bántásával éled ki a frusztrációid? Takarodj inkább futni gyökér! :)
2019. dec. 30. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:
28%

Azt ne mond, hogy te tényleg elhiszed, hogy ő egy random látásból ismert munkatársnőjének a legtitkosabb álma, csak mert enyhén vigyorog. Ugyan már. Ez semmi más, csak az, hogy bebeszéli magának. Ezzel semmi baj nincs egy bizonyos életkor alatt.

2019. dec. 30. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem is ezt mondom, de egy próbát minden megér.
2019. dec. 30. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Egy próbát persze megért, de NE ÉLJE BELE MAGÁT. Kicsit se. Feltüzelitek itt, aztán úgy megy oda, mint aki már egészen biztos a dologban és utána még szarabb lesz koppanni. A realitások talaján kell maradni és egy relatív szép nő általában nincs egyedül, de ha mégis akkor nem vevő a kérdezőre - sem. Meg még sokakra nem. Ami teljesen jogos.

2019. dec. 30. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyébként igazad van, de a másik véglet meg hogy teljesen letörjük.
2019. dec. 30. 21:59
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

De akkor legalább nem koppan. A reményben ez a szar, ha van és mikor elvész az rohadtul fáj. Ráadásul egyenes arányban nő a remény és a koppanás. Ezért kell picit letörni, hogy ne szopjon akkorát, bár kicsit eltúloztam. Este van, fáradt vagyok, na.

2019. dec. 30. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóknak igaza van. Egy mosolyból nem kell messze menő következtetéseket levonni. De nyilván semmi sem lesz belőle, ha még csak meg sem szólítod.

Megmondod neki, hogy szimpatikusnak tartod, és szeretnél vele megismerkedni. A reakciójából tudni fogod, hogy veszi a lapot, vagy nem. Egyáltalán van-e neki valakije? Legrosszabb esetben közli veled, hogy már foglalt.

2019. dec. 31. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!