Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Változtatni szeretnék rajta.
Ne parázd túl a dolgot szerintem
Nyugodtan szólítsd le ,ha van rá lehetőség akkor mondjuk először munkával kapcsolatban kérdezz tőle valamit ,utána már hamarabb jön a többi is
Azt ne mond, hogy te tényleg elhiszed, hogy ő egy random látásból ismert munkatársnőjének a legtitkosabb álma, csak mert enyhén vigyorog. Ugyan már. Ez semmi más, csak az, hogy bebeszéli magának. Ezzel semmi baj nincs egy bizonyos életkor alatt.
Egy próbát persze megért, de NE ÉLJE BELE MAGÁT. Kicsit se. Feltüzelitek itt, aztán úgy megy oda, mint aki már egészen biztos a dologban és utána még szarabb lesz koppanni. A realitások talaján kell maradni és egy relatív szép nő általában nincs egyedül, de ha mégis akkor nem vevő a kérdezőre - sem. Meg még sokakra nem. Ami teljesen jogos.
De akkor legalább nem koppan. A reményben ez a szar, ha van és mikor elvész az rohadtul fáj. Ráadásul egyenes arányban nő a remény és a koppanás. Ezért kell picit letörni, hogy ne szopjon akkorát, bár kicsit eltúloztam. Este van, fáradt vagyok, na.
Az előttem szólóknak igaza van. Egy mosolyból nem kell messze menő következtetéseket levonni. De nyilván semmi sem lesz belőle, ha még csak meg sem szólítod.
Megmondod neki, hogy szimpatikusnak tartod, és szeretnél vele megismerkedni. A reakciójából tudni fogod, hogy veszi a lapot, vagy nem. Egyáltalán van-e neki valakije? Legrosszabb esetben közli veled, hogy már foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!