Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli férfiak, magányosan vagy haverokkal netán csajjal töltitek a holnap estét?
Figyelt kérdés
2019. dec. 30. 16:23
11/20 anonim válasza:
Barátommal és a családjával. Nyugger buli. Tévé, dumcsi, kaja, pia, hajnalban alvás
13/20 anonim válasza:
Nincs párom, épp ezért is elmegyek egy buliba. Még egy rosszul sikerült buliban, részegek közt is lehet értelmes csajt találni néha. Szerintem a többieknek is tenni kellene valamit az önsajnálaton túl.
17/20 anonim válasza:
Magányosan, éjfélre kimegyek Pécsen Szécsényi térre megnézem a tüzijátékot azt ennyi.
18/20 anonim válasza:
Nekem sincs programom még, lehet majd írok egyet. (Na ez szar poén volt.)
Amúgy meg fogom magam, és lemegyek Debrecenbe valami buliba, aztán lesz ami lesz.. :D
19/20 A kérdező kommentje:
Debrecenben bőven van lehetőség. Sokat jártam arra.
2019. dec. 30. 18:26
20/20 anonim válasza:
Én egyedül, de nem magányosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!