Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan emberrel, akin van néhány Jézus tetoválás?
Én sem a tetkót, sem a fültágítót, sem az egyéb agymenéseket nem szeretem. Teljesen függetlenül attól, hogy mivel kapcsolatosak. Nyilván nem ezen múlik, hogy ki milyen ember, de én ilyen naturalista vagyok. :D
Régebben történt, hogy megláttam egy csajt az utcán. Tök csinos lány volt. Ahogy oldalra fordult, lehetett látni egy tetovált macskát a tarkóján. Eléggé kiábrándító volt.
27/F
"Az ateista valójában hívő. A vallásos abban hisz, hogy van isten, az ateista pedig abban hisz, hogy nincs isten. Mind a kettő hisz valamiben, csak a hit tárgya más."
Tehát ha valaki hisz a horoszkópban, én meg nem, akkor én mi vagyok? Horoszkóp nem hívő-hívő?
NEM.
Egyrészt mert a kersztények nem hordanak tetoválást. Legalábbis ilyet nem. (Előző életükből lehet, hogy van rajtuk valami...)
Másrészt, mert ez (számomra) kicsit Istent megalázó/ lenéző dolog. (Egy tigrissel mondjuk nem lenne bajom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!