Van néhány kérdésem a henna tetoválással kapcsolatban?
Pl hogy ha én veszek henna port akkor azt mivel tudom adagolni (kérdőjel) Vagy azt is küldnenek mellé (kérdőjel) Ez mindig barna színű (kérdôjel)Lehet venni mondjuk feketét (kérdőjel) vagy ha nem interneten szeretném megvásárolni akkor boltokban hol lehet kapni (mármint milyem üzletekben(kérdőjel))
Csak azért irtam sok helyre hogy "kérdőjel" mert nem enged kérdőjelet irni
A Lövőház utca közelében van egy biokozmetikai bolt, a Cosmio, azt hiszem ez a neve. 700 ft egy nagy tasak henna, tényleg a nagyon van a hangsúly, szóval abszolút megéri. Egy henna elkészítéséhez (nagy minta) elég egy teáskanálnyi henna. Azt, hogy mivel adagolod, linkelek egy videót, és arról is, hogyan készítsd el a pasztát. Viszont semmiképpen se használj fekete hennát, mert az kamu. Allergiás reakciókat vált ki, és azthiszem méreganyagok is vannak benne. Az igazi henna zöld színű, és a bőrt ha befogja, vörössé válik.
Hogyan keverd be a hennát: [link]
Amivel felviszik a mintát: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!