Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy nőknél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nőknél a normális testalkat, az bombázó és szexi. A férfiaknál a normál, természetes test az meg szar? Ebben is sokkal könnyebb a nőknek?

Figyelt kérdés

Tehát ha van mondjuk egy 25 éves lány, akinek van egy normál mellmérete, normál női feneke, és normál magassága, normál testsúlya, mindenben átlagos, az egy bombázó szexistennő. Ha egy 25 éves pasinak van egy átlagmagassága és egy teljesen normál, természetes testalkata, és tegyük fel még nem is kopaszodik, akkor az még mindig egy nagy kalap fos. Egy férfitól sokkal több ennél az elvárás. Az átlag férfi magasság magyarországon 176 cm, annyival egy férfi labdába sem rúghat. Egy normál testalkat meg semmire sem elég, kb. kiröhögnek vele nyáron a strandon, a sok szálkás, kockahasú pasi mellett.

Miért ilyen könnyű a nőknek a társkeresés is, mindamellett hogy érdemben semmit nem kell tenniük a jó külsőért, csak jó korban kell lenni, ennyi a titok?

2019. dec. 28. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Hol nem rúgsz labdába 176 cm-es magsasággal? Én 178 centisen még az életben nem hallottam olyat, hogy valamelyik lánynak alacsony lennék... Főleg, hogy legtöbb lány jó ha van 170, aztán ha náluk magasabb vagy már bőven elég, de valakit még ez sem érdekel.
2019. dec. 28. 12:48
 12/14 anonim ***** válasza:

176 centivel nem lehet labdába rúgni?

Én 180 vagyok, egy tőlem minimum 10, de inkább 15 centivel alacsonyabb pasi sétált el mellettem múltkor a tőle magasabb barátnőjével.

Gondoltam is a gyk-sokra, hogy ezt le kéne nektek fotózni. :D

2019. dec. 28. 12:51
 13/14 Ollókezű Edward ***** válasza:
60%

Minden napra jut legalább egy olyan kérdés, amiben a kövér férfi akar magának csinos barátnőt. Szóval olyan nőt akartok magatoknak, aki nem hozzátok illik. Kövér neckbeard-ek nem kövér nőt keresnek, hanem kifejezetten csinosat. Szóval eleve nem igaz, hogy csak korban kell lenni, csinosnak is kell lenni.

nektek átlag nő=modell

átlag férfi=beles JóskaPistaTótOttó

Olyan létezik, hogy egy vékony nőnek kifejezetten a kövér pasik tetszenek, de ez nem elterjedt jelenség. Ha szintet akarsz lépni, akkor fogyj le és foglalkozz magaddal kicsit többet. Ha pedig nem akarod magad karban tartani, akkor elégedj meg a veled egyszinten lévő nőkkel.

2019. dec. 28. 12:51
 14/14 anonim ***** válasza:
#9-es: Igen, a legtöbb férfinak be kell érnie egy átlag Juliskával, mert a jó nők rájuk se néznek, de amint minimális esélye lesz a férfinak egy jobb nőnél, Juliska repül is.
2020. máj. 17. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!