Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veletek ilyen elöfordult, pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek ilyen elöfordult, pasik?

Figyelt kérdés
Hogy egy csajszi bejött , de nem annyira hogy becserkésszétek , es inkabb mással jöttetek össze , de avégén mégis az elsönél kötöttetekki ?

2019. dec. 25. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Elképzelhető
2019. dec. 25. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Right Handy a kedvencem, ő benne sohasem csalódok. :)
2019. dec. 25. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Pontosan ez volt az utolsó, majdnem 4 évig tartó barátnőmmel. Egy netes társkeresőn leveleztünk rengeteget, míg végül találkoztunk. Bár szimpatikusak voltunk egymásnak, nagyon más világban éltünk minden szempontból. Mégis vagy 8 órán át sétáltunk, a végén étmentünk csókváltásba, de tudtuk, hogy ez nem vezethet sehova. Akkor pár nappal később Tinderen megismertem egy másik nőt, akivel szinte rögtön összejöttünk, azt hittem, ő lesz az igazi. De rövidesen kiderült, hogy a kezdeti jó benyomás csalóka volt, a nő egy arrogáns, önző despota, így hátrálni kezdtem kifelé. Közben levelezésben maradtam az első, társkeresős nővel, aki elképedve figyelte, kire "cseréltem le". Végül újra találkozgatni kezdtünk, míg egyik alkalommal átcsalt magához, és hát azon az éjszakán elég sokminden történt. Ez adta meg a kegyelemdöfést a despota nőnek, akivel szépen lezártam a dolgot, amit teljesen értetlenül fogadott.
2020. jan. 11. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!