Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy az elmult pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy az elmult pár evben (azelott is volt, de nem enynire) szinte az osszes valamire valo no, olyan 10 per 8 allandoan utazgatni akar kulfoldre, es olyan ferfit akar csak aki szinten ezt akarja?

Figyelt kérdés
En kapasbol ha megnezek 50 huszoneves atlagos lany ismerost, abbol tobb mint 40 legalabb 3 havonta kimegy kulfoldre a parjaval. 30 as vagyok, 10 eve nem ennyire volt jellemzo. Mi ez a mehetnékem van folyton? Es aki nem ilyen férfikent, arra furán néznek. Én pl sajnalom azt a 100 ezer ft-ot is ra, mert 5 millio induloval lakast tudtam venni videken (15 millio ftert jo kis lakások vannak keleten). Es en sajnaltam magamra, és a nomre is évente azt a 300 ezer ft-ot, ha azt a lakás árába be tudtam tenni.
2019. dec. 25. 10:11
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
71%
Valakinek ez nem fontos, valakinek pedig igen. Én pl. nem gyűjtök lakásra, mert egyszerűen nem akarok ezzel vesződni... Engem talán ez érdekel a legkevésbé és nem azért mert majd más vesz nekem vagy örökölni fogok (mert nem), hanem mert nekem valahogyan az nem szempont, hogy hol élek. Plusz, ha belegondolok, hogy azért dolgozok, spórolok éveken át, hogy majd egyszer legyen saját lakásom...nem, nekem most legyen jó, most érezzem jól magam és most éljen az életemet és nekem ez lesz jó, nem pedig az ha majd 40 éves koromban lesz egy saját lakásom. Minek? Ugyanígy vagyok pl. az autóval is. Én szívesebben költöm a pénzem tanulásra, hobbira, utazásra, kikapcsolódásra mint tárgyi dolgokra. Ma már annyira nem is egy megfizethetetlen dolog a külföldi nyaralás, plusz fiatalon az embernek rengeteg lehetősége van pl. ösztöndíjak, nyári egyetemek, nyelvtanfolyamok. Én is így voltam pl. Kínában is. Nekem ez jó élmény, jó tapasztalat, jó szórakozás és nem szeretném fiatalon úgy élni az életemet, mint valami rokkant kisnyugdíjas, hogy ülök a négy fal között.
2019. dec. 25. 13:33
 32/41 anonim ***** válasza:
67%

Nekem meg pont a párom ilyen.És rájöttem eléggé zavar a dolog. De azért,mert ő így nem takarít meg semmit,folyton elveri. Amit megtakarít az elutazza. Ezzel nem lenne gond,ha nem az lenne a cél,hogy 2-4 év és házasság,gyerek,lakás. Rájöttem,hogy tisztán netto 120-ból él ,ha levonunk minden költséget(albi,rezsi,telefon,net,bérlet,diák hitel). 120 és még ugye simán elkölt kajára ebből 50 körül,valamint gyakran jár moziba,vsárolgat kínából. Kb marad 40 amit félre lehetne tenni,de azt ugye azonnal elutazza. Számomra döbbenetes főleg egy férfitól ez a pénzügyi analfabétaság.

Sőt ő még az aki megveszi a legfrissebb iphont 300 ért...és képes azt hinni ezzel jól jár,mert az előzőt eladja 150-ért. Azt hiszi akkor ő nyert a dolgon :D mondom drágám az neked -150 ..

Én azt mondom évi 1 út belefér pl nyáron. De ott sem a luxus út ..

én nem vagyok arra,hogy 50-100ért utazgassak és konzerven éljek ,olcsó szállásokon.

Ha már utaznék akkor kényelmesen,ne kellejn a pénzt nézni.

Az ne nagyon utazzon akinek nincs jelentős megtakarítása,jó fizuja. Szerintem!

2019. dec. 25. 13:39
 33/41 anonim ***** válasza:
70%
Szerinted. A párod szerint meg nem. Kérdés: miért vagytok ti együtt?
2019. dec. 25. 15:16
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

"Es nem milliomosok, persze a párjuk mernok, orvos, gazdaságis szakember majd mindnek."

Azért egy orvos fizetését ne vegyük már egy kalap alá egy mérnökkel vagy gazdaságissal, hacsak nem valami 50es főorvos professzorról van szó... A mérnök szakos ismerőseim már 20-21 éves, pucér seggű egyetemistaként is olyan pénzeket kerestek gyakornoki munkákból, aminek hülyék lennének legalább egy részét nem szórakozásra költeni. Egy orvos 24-25 éves koráig (vagy ameddig le nem diplomázik) egy fillért nem kap (max diákmunkából), aztán a rezidensi fizetésből sem fogja világ körüli útra küldeni a nőjét.

Amúgy tényleg fillérekből lehet utazni. Nyilván ehhez az is kell, hogy ne zavarja az embert, ha szétüli a seggét egy vonaton vagy több napos buszúton és hogy ne idegesítsék a hülyék, akik eközben a nyakába lihegnek. A másik dolog pedig az, hogy a látszat instán és a valóság nem feltétlenül fedi egymást. Jó beállítással, megfelelő filterekkel, a kép készítése előtt gondosan arrébb rugdosott alumíniumdobozokkal és sörösüvegekkel Albániában egy szabadstrandon is lehet úgy pucsítani a tengerparton, mintha a Karib-szigeteken lenne az ember. Mondom mindezt úgy, hogy amúgy én sem szeretek és nem is szoktam utazgatni, de az ismerőseim így csinálják.

Másrészt a legtöbb huszonéves egyetemista (szóval nem dolgozó) ismerősömnek a szülei fizetik az utazásait. Sok ismerősöm pl karácsonyra vagy más ünnepekre szokott a szülőktől pár napos utazást kapni ajándékba (persze a párjával együtt). Nem vagyok irigy, ha megengedhetik maguknak, akkor miért ne, de azért csalóka a dolog, mert instán csak azt látod, hogy a tengerparton mosolyognak, közben nekik egy fillérjük sincs benne.

2019. dec. 25. 15:24
 35/41 A kérdező kommentje:

Nekem meg pont a párom ilyen.És rájöttem eléggé zavar a dolog. De azért,mert ő így nem takarít meg semmit,folyton elveri. Amit megtakarít az elutazza.

Egyszer jártam egy egyetemi tanárnővel, az egyetem biztosított neki szolgálati lakást, ami kb 50 ezer volt neki cakk-pakk. Tehát féláron. 32 éves volt. Soha nem vett semmit, okos volt és nem keresett rosszul-nettó 250, de gyűjtötte a pénzt, hogy jún-júl-augusztust végig kint töltse a testvérénél Kanadában. Ami felemésztett neki mindig 750-800 ezer ft-ot. Nekem ez nem tetszett, mert annyira igénytelen lett, annyira spórolt erre, hogy már fürdeni is csak 3 naponta akart. Ami még pasinál is rossz, nőnél meg szörnyű.

2019. dec. 25. 15:30
 36/41 A kérdező kommentje:

Azért egy orvos fizetését ne vegyük már egy kalap alá egy mérnökkel vagy gazdaságissal, hacsak nem valami 50es főorvos professzorról van szó.

Egy 40-es orvos saját prakszissal (minden 2. nak van ismerősi körben), havonta 2-3 milliót hoz tisztán, néha többet.

2019. dec. 25. 15:34
 37/41 anonim ***** válasza:
Nem kell minden utazni vágyó nőt egykalap alá venni, mindenki olyan, mint az exed!
2019. dec. 25. 15:35
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Miért szörnyűbb egy nem fürdő nő? 3 napos phaszt bekapnál?
2019. dec. 25. 15:45
 39/41 A kérdező kommentje:
mert a férfiak bizonyítottan ritkábban tisztálkodnak, 2-3 naponta.
2019. dec. 25. 15:46
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te nem azért nem kellesz a nőknek, mert nem utazol, hanem mert koszos és igénytelen vagy.
2019. dec. 25. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!