Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy az elmult pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy az elmult pár evben (azelott is volt, de nem enynire) szinte az osszes valamire valo no, olyan 10 per 8 allandoan utazgatni akar kulfoldre, es olyan ferfit akar csak aki szinten ezt akarja?

Figyelt kérdés
En kapasbol ha megnezek 50 huszoneves atlagos lany ismerost, abbol tobb mint 40 legalabb 3 havonta kimegy kulfoldre a parjaval. 30 as vagyok, 10 eve nem ennyire volt jellemzo. Mi ez a mehetnékem van folyton? Es aki nem ilyen férfikent, arra furán néznek. Én pl sajnalom azt a 100 ezer ft-ot is ra, mert 5 millio induloval lakast tudtam venni videken (15 millio ftert jo kis lakások vannak keleten). Es en sajnaltam magamra, és a nomre is évente azt a 300 ezer ft-ot, ha azt a lakás árába be tudtam tenni.
2019. dec. 25. 10:11
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

"ha utána hazajössz és rántott ajtóküszöböt fogyasztasz ebédre, 1 hetes pirítós kenyérrel."

Érdekes, én pont úgy vagyok vele, hogy az ételen lehet mind kint, mind itthon spórolni. Nyáron költöztem be a lakásomba, és utána egy hétig melegszendvicsen éltem, mert spóroltam valami másra.

Amúgy abszolút igazad van abban, hogy a tudatosság számít.

22L

2019. dec. 25. 12:01
 22/41 anonim ***** válasza:
96%
Ok, szoval a kerdesed inkabb arrol szol, hogy a noknek miert jar minden, amikor te "nyomorogsz".
2019. dec. 25. 12:01
 23/41 A kérdező kommentje:
nem nyomorgok, lakást vettem a 34% önerővel a megspórolt 5 milliómból, nem pedig elutazgattam.
2019. dec. 25. 12:12
 24/41 anonim ***** válasza:
97%

"3-4 napos kiruccanás is lazán 80-90-ben áll meg fapadossal, hostellal, szemét kajával."

Saját példa, nyilván szezontól is függ (én október végén csináltam):

Barcelona:

15eFt repjegy oda-vissza

4eFt/nap a szállás

-------

vagyis négy nap = 31eFt

Erre jönnek rá a belépők, a tömegközlekedés és az étel, de azokat ennyi idő alatt nagyon kényelmesen 50eFt alatt lehet tartani. Ha itthon nem derogál az ABC-ből vásárolni, akkor Barcelona-ban sem, főleg ha ez az ára annak, hogy lássam azt a várost.

Aki szeretné az a 4 napot ki tudja hozni kb. 60-ból

2019. dec. 25. 12:31
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

(szállás 4eFt/nap: hostelworld)

Egyébként alkattól függően ingyen is lehet: couchsurfing, bewelcome, trustroots.

Vagy ott a [link]

fiataloknak / egyetemistáknak elképesztően jó lehetőség!

2019. dec. 25. 12:36
 26/41 anonim ***** válasza:
Tipikus csajos életstílus ez a laza utazgatás, semmi felelősség, csak happy sunshine. Én nem utazásra költök, hanem tanfolyamokra, képzésre, önfejlesztése. Sokan furán néznek rám emiatt, de én ettől érezem többnek magam, nem attól, hogy a világ másik részében elverem a pénzem.
2019. dec. 25. 12:39
 27/41 A kérdező kommentje:
50 ért Barcelona 3 napra, az nem rossz. Kérdés találsz-e ilyet.
2019. dec. 25. 12:49
 28/41 anonim ***** válasza:
96%

Ahogy az elozo mondja. En altalaban egyedul utazom, hostelek, szendvicseken elek. A legtobb varosnak van city cardja, ami orszagtol fuggoen ingyenes belepo, ingyenes tomegkozlekedes.

Stockholmban a 3 napos city card valami 1200 Sek volt, de ebben minden benne van, tomegkozlekedes, varosnezo buszok, hajokirandulas, muzeumok.

Ez kb 40 ezer forint, de ezt ugy nezd, hogy svedorszag alapjaraton nagyon draga.

10000 a hostel 3 ejszakara

plusz kaja.

Amugy ertem mit mondasz, de ez egyeni valaszatas.

Van aki fiatalon elni szeretne, van aki, inkabb a jovore gondol es felre tesz, lakast vesz stb.

Bonyolult, mert most van egy lakasod, egyedul, onerobol. Dicseretes dolog. De, ha valakivel osszejossz, nem fogsz benne bizni, mert azt hiszed, hogy csak bele akar ulni a keszbe.

Nem lesz mire visszagondolnod a halalos agyadon, amikor visszatekintesz az eletedre, hogy mit kezdtel vele.

Tudom, az utazgatas az meg mindig nem sok, de ezek a kalandok teszik az eletet elhetove. Ha a paroddal utazol, akkor meg jobban osszehoznak a kozos elmenyek.

Es nem az van, hogy kidolgozod a beledet nyugdijig, aztan mikor vegre csinalhatnal valamit, akkor meghalsz rakban. Es elpazaroltad az eletedet.

2019. dec. 25. 12:49
 29/41 anonim ***** válasza:
84%

Nem igazán értem, miért nem lehet megérteni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a fontos. Én imádok utazni, de kifejezetten az aktív pihenést kedvelem. Van, hogy elmegyek túrázni 3 napra 50 ezer forintból mindennel együtt, de bizony rászántam 325 ezer forintot egy két hetes azori szigetet utazasra is. Sőt, most ennél jóval többet fogok rááldozni egy másik külföldi útra.

De nem, nem az összes pénzemet verem el utazgatásra, hanem megnézem mennyi a megtakarításom és annak bizonyos részét rászánom. Nekem ez fontos és nem sajnálom rá a pénzt. De pl. nem vennék 200 ezerért iPhonet, pedig telne rá. Vagy nem adnék ki 200 ezer forintot egy LV táskáért, pedig beleférne. De ez engem nem érdekel, nincs rá szükségem, inkább utazásra költöm vagy félrerakom. Szerintem ha valaki hobbira/felesleges tárgyakra az ÖSSZES spórolt pénzét elcseszi, az nem túl okos, tök mindegy, hogy az éppen utazás vagy egy új telefon.

2019. dec. 25. 12:50
 30/41 anonim ***** válasza:
94%

Ez neked miért fáj?

Én nyáron egy hétre mentem nyaralni, neha egy egy napra elmentünk belföldön valahova.

Külön élek, eltartom magam és sztm arra költőm a pénzem amire akarom!

A jelenlegi párom szoktatott rá arra hogy évi 3-szor 4-szer elmegyünk külföldre!

Barcelonába nemrég foglaltunk repjegyet oda visza 23ezer egy fő, szállást is találtunk 4 éjszakára 28ezer. Kaja olcsóbb mint a Balatonon. Januárban sztm még olcsóbb lesz a repjegy es olcsó szállást is lehet bőven taláni.

Neked nem igényed, hülyeségnek látod, akkor nem kell olyan nőt választani, akinek ez igénye. Ilyen egyszerű! De akkor ne is itt "irigykedj"!

N27

2019. dec. 25. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!