Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy az elmult pár evben (azelott is volt, de nem enynire) szinte az osszes valamire valo no, olyan 10 per 8 allandoan utazgatni akar kulfoldre, es olyan ferfit akar csak aki szinten ezt akarja?
"Nem egy olyan npi ismerosom van, 28 vagy a felettiek, otthon elnek, keresnek 200 ezret, és ha 3 honap alatt osszejon nekik abbol 500 ezer akkor elmennek 3 hétre spanyolba, vagy thaifoldre par napra és ott mindent felélnek. Kapásbol 6 ilyen ismeros no van nekem."
Amúgy nem értem, hogy ez neked miért fáj.
Egyébként (ahogy más is írta) Európában fillérekből lehet utazni. Ha pedig megelégszel a hostel-lel akkor a szállás is bagóért van.
Én évente legalább négyszer utazok külföldre, mert szeretek és nem sajnálom rá a pénzt.
Nem nézek furán arra, aki nem szeret utazni. A húgom se szeret, és érthető is, mert azért bőven vannak nehézségei és kényelmetlenségei. Utóbbihoz sorolnám az eléggé szűkös vonatokat. Visszagondolva abszolút megérte spórolni rajta, de akkor nagyon rossz volt.
Mi ez a mehetnék? Olyan sok gyönyörű hely és izgalmas kaland van, az élet pedig rövid. Megszakadna a szívem, ha ezeket csak képeken láthatnám.
Egyébként utazni korántsem olyan drága, mint sokan azt hiszik. Csak akkor nem luxus szállodában száll meg és nem eszik naponta kétszer étteremben.
Mindenki másra sajnálja és nem sajnálja a pénzt.
22L
Én is szeretek utazni, csak nem erre költöm minden pénzemet. Vili? Igen, élmény a célja, de hiába szerzel kint élményt pár napig, ha utána hazajössz és rántott ajtóküszöböt fogyasztasz ebédre, 1 hetes pirítós kenyérrel. Érted? Ez a baj. A magyarok zöme nem tudatos, a pénzügyi intelligenciája a béka feneke alatt. Ld. rengeteg ostoba vesz fel 100-200 ezres hitelt ünnepekkor is, hogy flancoljva mutassa, neki mi van a fa alatt. Az nem számít, ha közben 1 hetes kaját eszik a hűtőből, vagy 1500-ért tankol a kúton. De az Iphone, laptop, okostv meg legyen. A fiatal, huszonévesek nagy része is ilyen széltoló. Lexarja, hogy mit eszik azután, meg, hogy egy fitying megtakarítása sincs, de utazzon ezerrel. Akkor inkább utazok kevesebbet, megfontoltabban, de bármi másra is jut pénz.
Élvezni lehet és kell is az életet, csak nem bármilyen áron. Na mentem. Csecs.
Mert az elet nagyon rovid, nem csak Magyarorszagbol all. Az utazas amugy is tagitja a latokort. (ok, nem, az all-inclusive 5* a medenceparton), hanem amikor tenyleg azert utazik az ember, hogy megismerjen mas kulturakat.
Te sajnalod magadra azt a penzt, en viszont nem szeretnek 60 evesen rajonni, hogy elmulasztottam elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!