Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy az elmult pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy az elmult pár evben (azelott is volt, de nem enynire) szinte az osszes valamire valo no, olyan 10 per 8 allandoan utazgatni akar kulfoldre, es olyan ferfit akar csak aki szinten ezt akarja?

Figyelt kérdés
En kapasbol ha megnezek 50 huszoneves atlagos lany ismerost, abbol tobb mint 40 legalabb 3 havonta kimegy kulfoldre a parjaval. 30 as vagyok, 10 eve nem ennyire volt jellemzo. Mi ez a mehetnékem van folyton? Es aki nem ilyen férfikent, arra furán néznek. Én pl sajnalom azt a 100 ezer ft-ot is ra, mert 5 millio induloval lakast tudtam venni videken (15 millio ftert jo kis lakások vannak keleten). Es en sajnaltam magamra, és a nomre is évente azt a 300 ezer ft-ot, ha azt a lakás árába be tudtam tenni.
2019. dec. 25. 10:11
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
98%

"Nem egy olyan npi ismerosom van, 28 vagy a felettiek, otthon elnek, keresnek 200 ezret, és ha 3 honap alatt osszejon nekik abbol 500 ezer akkor elmennek 3 hétre spanyolba, vagy thaifoldre par napra és ott mindent felélnek. Kapásbol 6 ilyen ismeros no van nekem."

Amúgy nem értem, hogy ez neked miért fáj.

Egyébként (ahogy más is írta) Európában fillérekből lehet utazni. Ha pedig megelégszel a hostel-lel akkor a szállás is bagóért van.

2019. dec. 25. 10:34
 12/41 anonim ***** válasza:
89%
Hat en is imadok utazni. 4000 ft korul vannak repjegyek mindenhova Europaban. Saját pesti lakásra 31 eves koromban összejött. Nincs mire spórolni ilyen szinten
2019. dec. 25. 10:53
 13/41 anonim ***** válasza:
Illeték nélkül 4000. 15-nél áll meg illetékkel, ez csak az odaút, összesen 30 és még csak az utcán kóborló vagy étel nélkül. 3-4 napos kiruccanás is lazán 80-90-ben áll meg fapadossal, hostellal, szemét kajával. Azért 1-2 havonta ez kicsit drága egy átlag magyarnak. Ne rólunk beszéljünk, hanem a tényleges minimálbér környékén keresőkről (130-150) nettóval, mert nagyon sokan ennyit keresnek. Jöhet itt a GYK népe a 230 nettóval, mint átlagkereset hazánkban, de ebben benne van a havi 5 millát kaszáló vállalkozó is. Let's go real!
2019. dec. 25. 11:03
 14/41 anonim ***** válasza:
74%
Az utazgatás lényege az élmèny, az új helyek felfedezése. Azért élsz, hogy folyton láss, folyton tanulj. Egy kapcsolatot meg a boldog életet is amúgy nem lehet fenntartani otthon a kanapén ülve. Az ilyenekbôl begyepesedett, megkeseredett vénemberek lesznek. A tipikus megmondóemberek, akik mindenbe belekötnek, hogy az miért nem jó holott amúgy meg csorog a nyálunk, hogy bárcsak ôk is ezt csinálhatnák.
2019. dec. 25. 11:05
 15/41 anonim ***** válasza:
96%

Én évente legalább négyszer utazok külföldre, mert szeretek és nem sajnálom rá a pénzt.

Nem nézek furán arra, aki nem szeret utazni. A húgom se szeret, és érthető is, mert azért bőven vannak nehézségei és kényelmetlenségei. Utóbbihoz sorolnám az eléggé szűkös vonatokat. Visszagondolva abszolút megérte spórolni rajta, de akkor nagyon rossz volt.

Mi ez a mehetnék? Olyan sok gyönyörű hely és izgalmas kaland van, az élet pedig rövid. Megszakadna a szívem, ha ezeket csak képeken láthatnám.

Egyébként utazni korántsem olyan drága, mint sokan azt hiszik. Csak akkor nem luxus szállodában száll meg és nem eszik naponta kétszer étteremben.

Mindenki másra sajnálja és nem sajnálja a pénzt.

22L

2019. dec. 25. 11:11
 16/41 anonim ***** válasza:
62%

Én is szeretek utazni, csak nem erre költöm minden pénzemet. Vili? Igen, élmény a célja, de hiába szerzel kint élményt pár napig, ha utána hazajössz és rántott ajtóküszöböt fogyasztasz ebédre, 1 hetes pirítós kenyérrel. Érted? Ez a baj. A magyarok zöme nem tudatos, a pénzügyi intelligenciája a béka feneke alatt. Ld. rengeteg ostoba vesz fel 100-200 ezres hitelt ünnepekkor is, hogy flancoljva mutassa, neki mi van a fa alatt. Az nem számít, ha közben 1 hetes kaját eszik a hűtőből, vagy 1500-ért tankol a kúton. De az Iphone, laptop, okostv meg legyen. A fiatal, huszonévesek nagy része is ilyen széltoló. Lexarja, hogy mit eszik azután, meg, hogy egy fitying megtakarítása sincs, de utazzon ezerrel. Akkor inkább utazok kevesebbet, megfontoltabban, de bármi másra is jut pénz.

Élvezni lehet és kell is az életet, csak nem bármilyen áron. Na mentem. Csecs.

2019. dec. 25. 11:13
 17/41 anonim ***** válasza:
79%

Mert az elet nagyon rovid, nem csak Magyarorszagbol all. Az utazas amugy is tagitja a latokort. (ok, nem, az all-inclusive 5* a medenceparton), hanem amikor tenyleg azert utazik az ember, hogy megismerjen mas kulturakat.

Te sajnalod magadra azt a penzt, en viszont nem szeretnek 60 evesen rajonni, hogy elmulasztottam elni.

2019. dec. 25. 11:44
 18/41 A kérdező kommentje:
Annyira nem tartom sok emberrel a kapcsolatot, de 6nőt bőven iserek, akik otthon élnek szüleikkel 25 felett is, nem keresnek sokat, de ami kapnak azt 2-3 havonta elverik mind csutkára külföldön. Lakásuk soha nem lesz, meg is mondták, az a pasi dolga. Egyszer majd felfigyel rájuk egy férfi, és így is lesz, 10 ből 9 ilyen mindenemet elverős nőre felfigyelt egy megfelelően kereső férfi, akihez oda lehetett költözni, gyereket szülni neki és boldogan élni.
2019. dec. 25. 11:50
 19/41 anonim ***** válasza:
2%
A nők ne csodálkozzanak ha csak ki vannak használva. Az ilyennekkel én is csak azt csinálom. Aki semmit nem volt képes letenni az asztalra 25 éves korára, csak egy listát hogy merre járt, meg egy instagram profilt az ne álmodozzon hogy csak úgy hozzámköltözik. Ha mindenhol az egyelőséget szajkózzák, akkor legyen itt is az.
2019. dec. 25. 11:52
 20/41 A kérdező kommentje:
utolsó: szinte mindnek összejön a férfi, és nem hulladék, alkoholistát kapnak majd meg. Van 3 tanítónő ismerősöm, 30 évesen csak utazgattak, 3 asban mindig, vagy 50 országban jártak, minden pénzüket erre tették fel. Otthon éltek. Már 40 körüliek, egyiknek vezető gyógyszerész, másiknak rendőr alezredes, 3. nak sírköves mester (na azok mind millimosok) lett a férje. Az élet igazolja őket, hogy nők és jár nekik minden, a sok utazás, és majd egy szerető, anyagilag rendezett férj.
2019. dec. 25. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!