Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, akik nem nyertek a genetikai lottón, tényleg annyira nehez párt találnotok, mert minden egyes lányra rengeteg fiú ácsingózik?
Pl elég ha csak átlagos lány vagy, mint ok és lemesz pl Debrecenben egy egyetemi buliba és másnap 6 uj jeloles, abbol 3 pasi is ilyen tipikus focista szepfiu, Kucera Gabor arcu csak fiatalabb kiadasban. Szamtalanszor láttam már ezt, lemegy a tok átlag csaj, másnap delelott 5-6 uj ferfi ismeros, 2-3 szepfiu mindig van koztuk, csak választania kell. Akkor egy atlag random srácnak nagyjábol mindenhol esélytelen a dolog, nemhogy a rondábbaknak.
[link] (elso kepen)
vagy ők.
Esetleg pokolian jo szemelysigetek van és sikerulhet ilyen lanyok:
1. Az nem elmélet gyártás, hogy megmondod, hogy mit gondolok? Honnan tudod, hogy kire mondom, hogy átlagos?
2. Nekem régen kisebbségi komplexusom volt, és gyűlöltem a testem, de mára már felülemelkedtem ezen, és tökéletesen elfogadtam önmagam.
3. Nem gyártok elméleteket. A tapasztalataimat írtam le. Jelenleg is fent vagyok badoon, és azt tapasztalom, amit leírtam. A csúnya és kövér nők lájkolgatnak, a többi még a profilomat se nézi meg. Egyszer regisztrálj fel férfiként egy társkeresőre, és te is megtudod, milyen.
Én elvileg jó nő vagyok és mégis normális átlagos párom van, akit úgy imádok ahogy van!
Te kritizalsz mást pl a fogsora miatt, de Teged fogadjanak el...vicces vagy!
"Genetikai lottó"...
Ne röhögtesd ki magad.
Ha kövér disznó vagy, kezdj el gyúrni.
Ha pattanásos a pofád, járj kozmetikushoz, de legalábbis használj bőrradírt és arctisztító tonikot.
Ha balfék tutyimutyi vagy, irány egy pszichológus.
A lúzerséged a génekre fogni szánalmas.
Akiket belinkeltél, azok mióta átlagos lányok? :D
Komolyan mondom, ezen az oldalon akárhányszor belinkel valamelyik pasi "átlagos lányokról" képeket, azok mind jóval átlag felettiek! Hol éltek ki, hogy felétek nem élnek ténylegesen átlagos vagy átlag alatti nők? :D
Én nőként, ha azt hallom, átlagos lány, akkor kb. egy ilyen lány jut eszembe:
A gyk-s pasik meg, ha azt hallják, átlagos lány, akkor egy ilyen lány jut az eszükbe:
Nem tudom, látszik-e a különbség...? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!