Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, akik nem nyertek a genetikai lottón, tényleg annyira nehez párt találnotok, mert minden egyes lányra rengeteg fiú ácsingózik?

Figyelt kérdés

Pl elég ha csak átlagos lány vagy, mint ok és lemesz pl Debrecenben egy egyetemi buliba és másnap 6 uj jeloles, abbol 3 pasi is ilyen tipikus focista szepfiu, Kucera Gabor arcu csak fiatalabb kiadasban. Szamtalanszor láttam már ezt, lemegy a tok átlag csaj, másnap delelott 5-6 uj ferfi ismeros, 2-3 szepfiu mindig van koztuk, csak választania kell. Akkor egy atlag random srácnak nagyjábol mindenhol esélytelen a dolog, nemhogy a rondábbaknak.

[link] (elso kepen)

[link]

vagy ők.

Esetleg pokolian jo szemelysigetek van és sikerulhet ilyen lanyok:

[link]

2019. dec. 25. 09:35
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

meg menj ki egy egyetemre, ott nezz szet, inkabb az a tious van tulsulyban, akit en mutattam. Ilyenek:

[link]

[link]

2019. dec. 25. 10:19
 12/27 anonim ***** válasza:
90%
Sok szép lányt látsz, ez oké, de attól még hogy sokan vannak nem lesznek egy szinten az átlagos pasikkal.
2019. dec. 25. 10:21
 13/27 A kérdező kommentje:
ez a baj, hogy miért nem? átlag, átlag nemde? Annyi jo pasi meg nincs, mint annyi jo csaj. Ez fix.
2019. dec. 25. 10:26
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezek "csak átlagos" lányok? Na, itt a probléma... Ezek már jó nők. Persze, hogy fürtökben lógnak rajtuk. Akit #10:11 linkelt, ő már inkább. Nála van is reális esély.
2019. dec. 25. 10:30
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok. Egy ideig féltem a kudarctól, de rádöbbentettek, hogy nincs veszíteni valóm, sőt időt és nyugalmat nyerek. Nyugodtan koncentrálhatsz a következő kiszemeltre, ha az elözőnél nincs ott, hogy "mi lett volna ha". Aki ezen átlép és sokszor próbálkozik, előbb vagy utóbb leragad valaki mellett. Saját tapasztalat és még egyszer írom: nem vagyok túl vonzó.
2019. dec. 25. 10:31
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy milyen átlag a kérdés. Lehet a társadalom eloszlál szerint átlag vagyis aszerint szám szerint hány szép vagy csúnya ember van a populációban vagy a szép- csúnya skála átlaga. Az hogy egy egyetemen több a jó nő nem azt jelenti hogy ők átlagos külsejüek. Ők attól függetlenül jó nők. Ha arról beszélünk hogy 100 emberből a többség inkább szép egy kis százalék vállalhatatlan egy kis százalék átlag alatti és egy kis százalék igazán szép attól nekik nem átlagos a külsejük amennyiben a szépség skálán nézzük. Valóban átlagban többen lesznek de azt hogy ki milyen szép egyén szintjén értékeljük. Attól mert sok a szép lány még nem lesznek egy szinten az átlagos külsejű pasikkal amennyiben a szépség a kérdés. Attól az átlag (se nem csúnya se nem szép) pasi kevésbé szép mint a szép lány egyszinten az átlagos külsejű lánnyal van. Akinek bizony lesznek hibái (akár rések a fogak között) de legalábbis nem lesz kiemelkedő szépség "csak" átlagos. Mindegy számszerint hány db szép ember rohangál a világban amennyiben az egyén szintjén vesszük az átlagot. Márpedig a párválasztás nem a számok hanem a kiváltott érzelmek mentén dől el.
2019. dec. 25. 10:38
 17/27 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem ki lehet hozni egy átlagos pasiból is egy olyan szintet, amikor már szóbaáll vele egy ilyen lány. Stílusos ruha, frizura, igényes arcszőrzet, finom parfüm. Még a személyiséget is lehet fejleszteni, ha akarja az ember. Az edzésről már nem is beszélve. Ad egy tartást, magabiztosságot, jó kiállást.

Amúgy meg 10 év múlva ezek a lányok elkezdenek ráncosodni, a bőrük tönkremegy a sok sminktől, szolitól, nem is beszélve arról, hogy ha gyereket vállalnak utána fele annyira sem néznek ki jól. A pasiknak meg inkább jól áll az öregedés. Ezt bizonyítja, hogy 40-es jó pasiból sokkal több van, mint 40-es jó nőből.

2019. dec. 25. 10:43
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem simán bejön az is, akit #8 linkelt, semmit nem számít az a rés a foga közt, teljesen jól néz ki.
2019. dec. 25. 10:56
 19/27 anonim ***** válasza:
20%

Én az átlagnál jobban nézek ki, és ha nőnek születtem volna, akkor szerintem a felső 10%-ban simán benne lennék, de még így is csak a kövér és csúnya nők érdeklődését keltem fel.

Egyszerűen ha férfinak születsz, akkor nem jól kell kinézned, hanem tökéletesen, tehát benne kell lenned a felső 2-3%-ban.

Erről mondjuk részben a férfiak is tehetnek, mivel tövig benyalnak a nőknek, és ezt ők ki is használják. Elég csak megnézni, mi megy a társkeresőkön. Fél percenként új levelet kapsz, ha nő vagy. A férfiak rámennek mindenkire, akinek lyuk van a lábai között. Szóval ez egy ördögi kör.

Ha a férfiak egyáltalán nem nyalnák ki a nők seggét, akkor egyszerűen nem teremtődne meg a helyzet, hogy a nők válogathatnak.

2019. dec. 25. 10:59
 20/27 anonim ***** válasza:
95%

54% Jah ezt az álszentséget. Modell csajokra mondjátok, hogy átlagos, de a ti kinézetetekkel perszeee nincsen baj. Hihetetlen, hogy a kérdező is beleköt egy ilyen fogsorba, miközben valószínűleg neki sokkal rondább.

Igaza van a 64%-nek egy kicsit magatokba kéne már szállni a sok hülye elméletgyártás helyett. De úgysem fogtok, mert egoista, elkényeztetett mamapicifiai vagytok.

2019. dec. 25. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!