Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jártatok már úgy, hogy tetszett nektek valaki, aztán egyszer csak eljegyezték őt és lemaradtatok róla?
Nekem a barátnőm szólt közbe.
Miután összejöttünk megismertem a barátnőit és az egyik nagyon megtetszett. Napi szinten találkoztunk és az a vicces , hogy jobban kijöttem vele mint a barátnőmmel , szebb is volt stb de nem léptem időben , neki lett más, engem meg végül dobott a barátnőm miután megcsalt :’D
“ Kíváncsi vagyok, hogy ki hogy dolgozza ezt fel, illetve emészti-e magát emiatt?”
Igazából még mindig nem dolgoztam fel mert annyira illet volna hozzám én meg egy balfék voltam...de hát ez van.
Nem tudom hány éves vagy, de hidd el, jobb az első adandó alkalommal tisztázni a helyzetet. Nem kell szerelmet vallani, de elhívod valahová kettesben és ebből már érteni fogja a szitut. Természetesen benne van a pakliban, hogy nemet mond (sőt, ez a gyakoribb eset!), de nincs bizonytalanság. Bennem az évek alatt kialakult az a mechanizmus, hogy akivel így "tisztázódott" a helyzet, az felőlem fel is fordulhat, nem keresem többet, mert minek. Az öregek erre mondják, hogy ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Így aztán nem is kerülök olyan helyzetbe, mint ami a kérdésben szerepel. Mellesleg az időm is arra használhatom, hogy olyat keressek, akivel működik a dolog.
32F
#14:
#13 úgy értette, hogy ő egy brutális domina. Szegény mazo férfira évekig fente a fogát, de végül egy konkurens szadista nő kapta el, azóta már rommá verte, kízonta, ütötte, verte, de ők így boldogok, ettől harmonikus a kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!