Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet, hogy rengeteg az egyedülálló férfi, viszont egyedülálló nő alig van?
Mindenki csak azt veszi észre, amit észre akar venni.
Járj nyitott szemmel és ne csak egyoldalúan nézd a világot.
Szerintem van sok csak nem verik olyan nagy dobra itt mint a férfiak.
Meg lehet lehurrognak a statisztika miatt de kb. 30%-al több a férfi az országban... 100 nőre 130 férfi jutna, de a 100-ból 5 bolond(ezt most nem gonoszságból írom a fiam is az sajnos), 10 karriert épít+kutyát tart és nem kell neki férfi sem, 3 leszbi. és akkor marad 130 férfira kb. 82 nő.
Miert lenne a karrierepites hulyeseg?
En is jelenleg foallasban dolgozom, es amikor hazamegyek tanulok. Ebbe nem fer bele egy ferfi.
Barnabás: Miért bolond a fiad? mármint gondolom párkapcsolati szempontból..
Amúgy több nő van mint férfi főleg az idősebbek közötti jelentősen nagyobb arányuk miatt sztem.
Most épp nem, de nekem is volt néhány éve évekig, amikor egyszerre több nőm volt. Barátnő, "szerető" (ez huszonévesen elég furán hangzik), ez meg az egy-két másikkal. És még csak gazdag sem vagyok, csak jól nézek ki viszonylag jó dumával.
Akkor elképzelem hogy a társadalom felsőbb szintjén lévő férfiaknak még mennyire könnyebb, hogy egy egész nagy részüknek egyszerre 2-3 nő is legyen az életében.
Rengeteg egyedülálló nő van. Csak ők nem nyirvákolnak a gyakorin, és/vagy nincs is idejük gyakorizni.
A gy.k-n való panaszkodás, duzzogás, kimondom:hisztizés, a 20-30 éves kisfiúk hobbija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!