Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek fontos, hogy egy nő házias legyen?
Figyelt kérdés
2019. dec. 22. 19:27
11/15 anonim válasza:
Igen az. A feleségemet pont ezért vettem el. Persze azonkívül hogy gyönyörű és kedves. Amúgy én is házias vagyok és mindent megtudok csinálni, beleértve a sütést, főzést is. Az én nyakamon egy ingyenélő kutya biztos nem fog élősködni. Egyszer mondaná hogy ő nem tud főzni, gyere anyukàm megmutatom hogyan kell.
12/15 anonim válasza:
Az én nyakamon egy ingyenélő kutya biztos nem fog "élősködni."
És szerinted mi az összefüggés az élősködés és a háziasság között?
14/15 peca1000 válasza:
Alap dolog. De felosztva a 2 fél között a házimunka, ne egyedül szívjon.
Amelyik nő nem házias, az legfeljebb pár alkalmas szexre való, másra nem.
15/15 anonim válasza:
#12, csak annyi, hogy ha nem tud főzni, nem akar házimunkát végezni, nem tud egy terítőt megvarni,vagy egy nadrágot felhajtani, akkor ezért vagy fizetni kell valakinek, vagy csinálhatom én a rengeteg munkám mellett:) ha ilyesmit nem akar, vagy tud csinálni, az egy szex kapcsolatba megfelel, hiszen oda tudjuk hogy mit kell vinnie a nőnek. Viszont egy házasságba az már kevés hosszabb távon. Biztos vannak olyan férfiak is, akik ezt boldogan bevállalják a krónikus puncihiány miatt és ha akad végre valami, akkor foggal-körömmel ragaszkodnak hozzá. Szerencsére nekem mindig is volt választásom és úgy gondolom hogy évtizedes házasság után kijelenthetem, hogy jól választottam. Amúgy mindent megosztva csinálunk. Most karácsonyra sütöttem egy csomó sütit, meg majd főzünk is felváltva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!