Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek fontos, hogy egy nő házias legyen?
Figyelt kérdés
2019. dec. 22. 19:27
1/15 anonim válasza:
Igen. Akinek volt már benne része, az soha nem állna össze egy olyan nővel, akinek ez derogál. Akkor már inkább egyedül, az ilyen nőket meg max. alkalmira.
2/15 anonim válasza:
Szerintem egy átlag férfi ilyet már nem várhat: az elvárások támasztása kizárólag a nők asztala.
Egy átlag pasas örülhet, ha eltarthat egy munkanélküli, írni-olvasni még éppen tudó, nem túl nagy súlyfelesleggel rendelkező, átlagos vagy kicsivel átlag alatti arcszerkezetű nőt.
3/15 anonim válasza:
Mint a szél! Anyám ránevelt erre engem is. Azt hiszem, ennek tükrében elvárhatom ugyanezt a nőtől is.
4/15 anonim válasza:
# 2
Ha Te eddig csak ilyen nőket találtál párkapcsolatra, akkor van egy rossz hírem: nem az "átlagos férfi" kategóriába tartozol.
5/15 Barnabas333 válasza:
Nekem az ágy fontosabb. Nem a hasammal lehet megfogni, pedig imádok enni. 42f
7/15 anonim válasza:
Mit jelent a házias? Hogy nagyrészt ő abrakol meg ganézik, vagy fele-fele?
8/15 anonim válasza:
Nekem inkább az a fontos, hogy jó társ legyen. Barátnőt keresek, nem bejárónőt.
10/15 anonim válasza:
Fontos, de nem ez a legfontosabb.
Pl: asszony ma azt tervezi, h sütit süt éjszaka Karira, de kell a francnak a süti, inkább jobb szeretnék összebújni vele. (persze, valszeg segítek majd neki benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!