Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nem tartják nevetségesnek mikor Tinder témában panaszkodnak?
Az általad említett nők fél percet sem szánnak arra, hogy átgondoljanak valamit. Ösztönösen röhögnek, szidnak és élnek.
Értelmes nőtől nem fogod hallani annyira ezt a tinderes panaszkodást. (Az látható, hogy ezen az oldalon miért ezt látni csak...)
#15: Akkor elég szelektíven nézed az oldalt. Szoktak jönni olyan kérdések, hogy a magyar férfiak miért néznek ki rosszul és hasonlók. Rengeteg társkeresős oldallal kapcsolatos kérdésnél abból állnak a női válaszok, hogy a férfiak milyen rosszul néznek ki és milyen bénák.
Ami unalmas, hogy mindenből megpróbáljátok páran kihozni, hogy itt minden férfi a nőket szidja, miközben pont ugyanennyi a férfiszidó hozzászólás és a pontozások alapján férfigyűlölőkből van több az oldalon.
Bárki panaszkodhat, nincs ez se külsőhöz, se vagyonhoz, se személyiséghez kötve.
Én sose voltam fent Tinder-en (javamra), de egy barátnőm igen. Intelligens és sportos lány, rengeteg minden érdekli a fizikától kezdve az autókon át az orosz történelemig. Regisztrált, mert élőben félénk volt, és úgy gondolta, miért is ne, hátha itt megjön az önbizalma, hogy nem rögtön szemtől szemben áll majd a sráccal. Mit ne mondjak, hamar tőle is elhangzott pár panasz, hiszen a ráíró férfiak jelentős része, finoman fogalmazva visszataszító volt. No, nem külső értem elsősorban, bár fogalmam sincs, hogy egy 60 éves férfi mit szeretne egy 23 éves lánytól. Nem, a személyiségek voltak torzak. Az első üzenetek harmada már egy ízléstelen kép volt a férfiasságáról, a maradék annyit nem tudott kinyögni, hogy "Szia, XY vagyok, és...", hanem rögtön szobára invitálta, aki pedig normálisan közeledett felé, annak a profilja üres volt, és magáról semmit nem árult el. Kivéve persze, hogy hol lakik.
Ezután nem meglepő, de hamar törölte magát az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!