Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha szükségem van személyes térre?
Te választottál olyan személyt, aki ennyire tapad, önbizalomhiányos és ellenőrizgetős. Senki nem kötelez téged arra, hogy vele legyél, ha nem akarsz.
Mindenkinek szükséges az énidő.
Volt ilyen, leleépítettem, nem hagyott mas választást.
Mire reggel felkeltem, volt vagy 40 uzenetem. Jol aludtál? Álmodtál? Mit? Ébredtél fel éjjel? És hasonlók.
Aztan válaszoltam .... kikeltél már az ágyból? Reggelizel?mit? Finom? Jol laktál?
Mikor szoltam neki, hogy maradjon már, egy tál levest had egyek már meg anélkül, hogy 25 kerdesre kelljen válaszolnom közben , akkor meg rákapcsolt... En meg letiltottam, mikor arra a kérésre, hogy ne pityegjen már a telefonom 1.5 percenként, majd este felhivom, aztan elmondom, 43 uzenet volt a válasz.
Ő ilyen, te meg olyan vagy. Nem illetek ossze és kész, valamelyikőtök hosszú tavon meg fog őrülni.
Nekem is volt ilyen, jajj. Pedig nem is találkoztam az illetővel (és nem is jött meg a kedvem).
Pontosan ugyanaz, mint egyik előző hozzászólónak, reggel elmaradhatatlan jó reggelt üzenetek sokasága, azzal megspékelve, hogy nem tudtam (!) neki olyan időpontban üzenetet írni, hogy ne válaszolt volna azonnal! Pedig volt, hogy hajnali 3-kor próbáltam. De még véletlenül sem hagyott egy szusszanásnyi időt sem.
Mikor jeleztem, hogy fogja kicsit vissza magát így az ismerkedés elején: De miért? Mi a baj? Megbántottalak?? Újabb 5000 kérdés.
Szerintem az ilyen embert nem lehet jól kezelni, ha te nem vagy ugyanilyen tapadós, mondom ezt úgy, hogy párkapcsolatban én igénylem, hogy napi 2-3-szor beszéljünk telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!