Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos indok egy férfitől az, hogy nem született nőnek, amiért nincs barátnője?
17, 20-as vagyok, 21-re reagálnék.
Minden általad írt szóval egyetértek és valóban a legfontosabb tulajdonságok egyike a magabiztosság.
Érdekes viszont, hogy az ellenkező nemmel kapcsolatos magabiztosságom érettebb koromra alakult ki. (Amúgy időnként beilyedek, ha a hentesnél kérnem kell egy kiló húst, vagy mikor ly-os szavakról nem tudom eldönteni, h nem-e pontos j)
Nem szeretném magamat nagy csajozógépként feltüntetni, mert attól messze vagyok, de problémáim sincsenek. Általában a következő forgatókönyvvel szokott (időnként) sikerem lenni:
Legtöbbször céges partikon ismerkedem, ezeket jellemzi a nagy mennyiségű ingyen alkohol (amúgy egyébként nagyon ritkán iszom).
Amellett, h a lányok is spiccesek, és egy részük kifejezetten emiatt jön, én vidám részeg tipus vagyok, azaz egyfolytában mosolygok, iszonyat magabiztossá és lazává válok, és alkohol hatására az ilyen helyeken játszott BoneyM-re piszok jól táncolok (de tényleg). Amellet elég udvarias tipus vagyok.
Amit 21es ír a belső tulajdonságokról az annyiban is igaz, h józanul már nem megy ilyen könnyen az ismerkedés, mert a bennem lévő gátlásokat nem tudom átugrani. Hiába látom, h a lány küldi a jeleket, miszerint van szándék, nem lépek, mert bár odamerek menni, de a gördülékeny beszélgetés megindításánál nehézségeim vannak (egyébként a legnagyobb szerelmemet józanul találtam).
Ja, és a sikerességi arányom piszok alacsony, de ettől nem török le.
Elnézést, h ennyit írtam magamról, arra szerettem volna csak ráerősíteni, h az elöttem szóló által írt belső tulajdonságok mennyire fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!